Η Τουρκία θα αγοράσει ρωσσικά πυροσβεστικά α/φ !! Ο Πούτιν έστειλε 2 για βοήθεια στην κατάσβεση πυρκαγιών

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
https://alfeiospotamos.gr/2023/07/18/

ΑΛΦΕΙΟΣΚοίτα να δεις !! Θα αγοράσει η Τουρκία τα Beriev Be-200 και οι σφουγγοκωλάριοι της Αθήνας θα ζητάνε βοήθεια από τους Τούρκους, αφού ο 41% διεξάγει πόλεμο κατά της Ρωσσίας η οποία πλέον έχει βάλει την Ελλάδα στη μαύρη λίστα εχθρικών χωρών της …κι έτσι ο 41% δεν έχει μούτρα να ζητήσει βοήθεια από τους Ρώσσους !!

Παρεμπιπτόντως, μήπως ακούσατε από Ευρώπη μεριά ή από δυτικά του Ατλαντικού να τολμήσει κάποιος να ψελλίσει για κυρώσεις κατά της Τουρκίας, επειδή συνομιλεί κι έχει συναλλαγές με την … κατά την ρήση του 41% “λάθος πλευρά της ιστορίας” ;;;

Εν τω μεταξύ, ο 41% που βρίσκεται, με δικά του λόγια, στη “σωστή πλευρά της ιστορίας” , αφήνει την Ελλάδα να καίγεται και φλόμωσε στο ψέμα τους πάντα ευκολόπιστους και ξεχασιάρηδες … Καψαλισμένος κοψοχέρης του 41% βαθμών “Κουλ-σίου” : (vid) «Λυπάμαι κύριε Μητσοτάκη μου και ήμουν και ψηφοφόρος σας»

…………

Η Ρωσσία έστειλε δύο αμφίβια αεροσκάφη στην Τουρκία για την κατάσβεση δασικών πυρκαγιών. Αυτό μεταδίδει το Turkish News, σύμφωνα με την EAdaily

Πέταξαν από το αεροδρόμιο Platov στο Rostov-on-Don προς τις πόλεις Mugla και Σμύρνη.

Το Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης της Ρωσσίας σημείωσε:

«Με οδηγίες του Προέδρου της Ρωσσίας και σύμφωνα με αίτημα της τουρκικής πλευράς, απογειώθηκαν επίσης δύο αμφίβια αεροσκάφη του ρωσικού τμήματος έκτακτης ανάγκης για την κατάσβεση μεγάλων δασικών πυρκαγιών».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Τούρκος ηγέτης Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η δημοκρατία σχεδιάζει να αγοράσει αμφίβια αεροσκάφη από τη Ρωσσία. Τόνισε ότι σκοπεύει να συζητήσει αυτό το θέμα σε προσωπική συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν .

………………………………………………………………………………………………………