Η ΕΕ, ΗΠΑ και η πείνα του Καραγκιόζη:

Health Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ — Φτώχεια, Χατζατζάρη μου, φτώχεια καταραμένη

ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ — Κι εγώ, Καραγκιόζη μου, έχω δέκα μέρες να σταυρώσω δεκάρα στην τσέπη μου. Εσύ όμως δεν πρέπει να παραπονείσαι και τόσο, γιατί έχεις το θείο σου, τον Μπαρμπαγιώργο, που έχει τόση περιουσία, και, δεν αμφιβάλλω, θα σε μπαλώνει.

Περί Ουκρανίας, Ρωσσίας και σιτηρών.

Ο αξιόπιστος οργανισμός ΠΟΥΠαγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ασχολείται και με την πείνα στον πλανήτη) στην τελευταία πρόσφατη έκθεση του (στο ελληνόφωνο διαδίκτυο αναφέρουν σχεδόν αποκλειστικά τα Covid 19), αναφέρει μεν την κρίση στην Ουκρανία, αλλά δεν κάνει καμία αναφορά ούτε καταδικάζει την Ρωσσία.

ΣΙΤΗΡΑ

Βέβαια τα παιχνίδια αισχροκέρδειας είναι για τους πρωταγωνιστές του θεάτρου της σωτηρίας επιθυμητά, καθώς το  δημοσιονομικό έλλειμμα και όχι η πείνα στον πλανήτη– της Ουκρανίας το 2023 προβλέπεται να φθάσει τα 38 δισεκ. δολάρια και το καθεστώς του Κιέβου θέλει να το καλύψει με ξένη βοήθεια.

Για την πείνα και τον θάνατο

των ευάλωτων μελών τους κοινωνίας μας,  η ΕΕ έδειξε πρόσφατα και ξεκάθαρα το πρόσωπο της με την Νέα “σατανική” συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Τυνησίας

Απάνθρωπη εις βάρος του τρίτου κόσμου η ΕΕ με την Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν. Το απόλυτο ΑΙΣΧΟΣ!

Ο Πούτιν χάρισε $20 δις χρέη Αφρικανικών Κρατών !! Η Ρωσσία είναι έτοιμη να στείλει σιτηρά στην Αφρική δωρεάν !!

Όλα περί σιτηρών