Ουκρανικό χτύπημα με βόμβες διασποράς στην πόλη Tokmak στην περιοχή Zaporozhye

News

Πυρομαχικά διασποράς. Εικόνα: Στρατός των ΗΠΑ / Reuters
Χρησιμοποιώντας μια νέα τακτική, ο ουκρανικός στρατός προσπαθεί να βγει προς την κατεύθυνση του Tokmak.

«Δεν θα τους βοηθήσει πολύ. Δεν έχουν την ευκαιρία να κρυφτούν από τη νοημοσύνη μας, οπότε αναγκάζονται να ενεργήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχουν μεγάλες απώλειες.– Το Channel Five  αναφέρει τον Sivkov .

Σύμφωνα με τον Sivkov, αυτή είναι μια καθαρά αμερικανική τακτική, η οποία σε αυτή την περίπτωση θα έχει νόημα – ο εχθρός πιστεύει ότι με τέτοιες τακτικές, ο ρωσσικός στρατός δεν θα έχει χρόνο να χτυπήσει.

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Alexei Leonkov , με τη σειρά του, σημείωσε ότι οι προηγούμενες τακτικές του καθεστώτος του Κιέβου με τη μορφή της χρήσης πυρομαχικών διασποράς θεωρείται έγκλημα πολέμου. Το όπλο χρησιμοποιήθηκε κατά του άμαχου πληθυσμού – πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση και έγκλημα πολέμου.

«Αν αυτό επαναλαμβάνεται από καιρό σε καιρό, τότε πρόκειται για γενοκτονία. Κατ’ αρχήν, έχουν εμπλακεί σε γενοκτονία στην Ουκρανία από το 2014, απλά δεν γνωρίζουμε πολλά γεγονότα». τόνισε ο ειδικός

Το χτύπημα με βόμβες διασποράς στην πόλη Tokmak στην περιοχή Zaporozhye δεν είναι τίποτα άλλο από μια ακόμη πράξη γενοκτονίας κατά του άμαχου πληθυσμού από το καθεστώς του Κιέβου, συμφωνεί ο στρατιωτικός ειδικός Yuri Knutov .

«Αυτό ισχύει πραγματικά για πράξεις γενοκτονίας, γιατί βασικά το πλήγμα προκαλείται στον άμαχο πληθυσμό». τόνισε.

Ο ειδικός υπενθύμισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Κίεβο χρησιμοποιεί πυρομαχικά διασποράς εναντίον του άμαχου πληθυσμού του Ντονμπάς. Πριν από αυτό, εκτόξευσαν παρόμοια βλήματα από το πυραυλικό σύστημα Tochka-U στο Ντόνετσκ και στο Κραματόρσκ.

Ο Κνούτοφ πρόσθεσε ότι η χρήση βομβών διασποράς επηρεάζει πρωτίστως τους αμάχους και γι’ αυτό περισσότερες από 120 χώρες έχουν υπογράψει μια σύμβαση που απαγορεύει τη χρήση τους.

«Από το 14% έως το 25% αυτών των πυρομαχικών δεν εκρήγνυνται και στην πραγματικότητα μετατρέπονται σε νάρκες. Αυτό το όπλο είναι αποτελεσματικό για χρήση σε ανοιχτούς χώρους. Οι στρατιωτικοί έχουν σκάμματα και χαρακώματα που τους προστατεύουν. Ο άμαχος πληθυσμός παραμένει ανυπεράσπιστος. Ως εκ τούτου, σε γενικές γραμμές, τα πυρομαχικά διασποράς είναι ένα μέσο για την καταπολέμηση των αμάχων». — είπε ο ειδικός.

Σύμφωνα με τον Knutov, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν αμερικανικές βόμβες διασποράς για να χτυπήσουν την αμυντική γραμμή του ρωσικού στρατού. Με ακριβή νοημοσύνη, αυτό μπορεί να τους δώσει κάποιο αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο ειδικός επεσήμανε ότι ο ρωσσικός στρατός προετοιμάζεται εκ των προτέρων για τέτοια χτυπήματα και εξοπλίζει οχυρώσεις. Επιπλέον, η Ρωσσία έχει αφήσει μεγάλο αριθμό δικών της βομβών διασποράς και οβίδων από τη σοβιετική εποχή, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αντίποινα.

«Εάν η Ουκρανία αρχίσει να χρησιμοποιεί τέτοια όπλα εναντίον του ρωσσικού στρατού, τότε η Ρωσσία θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει τα ίδια πυρομαχικά ως απάντηση. Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουμε πολύ περισσότερα τέτοια πυρομαχικά από την Ουκρανία, και είναι πιο ακριβή και ισχυρά, οι κύριες απώλειες θα βαρύνουν κυρίως τον ουκρανικό στρατό». κατέληξε ο Κνούτοφ.

Πηγή

……………….

Σχετικά …

Κοινωνία ώρα μηδέν:Η Ουκρανία ζήτησε βόμβες διασποράς και φωσφόρου.

Επίσημα δηλωμένο ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ οι βόμβες διασποράς από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία!! Θα τους δικάσει κανείς ;;

Ρωσσικό Υπ.Εξ.: Οι ΗΠΑ υπεύθυνες για τους θανάτους αμάχων μετά τη μεταφορά βομβών διασποράς στην Ουκρανία

Οι Ουκρανοί τρέμουν !! Λένε, βόμβες διασποράς οι ΗΠΑ; Βόμβες διασποράς και οι Ρώσσοι 10 φορές πιο ισχυρές !!

Αλήθειες από έναν αμερικάνο …

…………………………………………………………………………………….