Ο Biden παίζει το στόμα του στον ώμο ενός κοριτσιού με τρελή ταχύτητα !! Αιδώς και αίσχος… αηδιαστικό (vid)

News ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
«Αυτή είναι τρελή συμπεριφορά για τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών! Και για τη μητέρα και τον άνδρα της μυστικής υπηρεσίας που στέκονται εκεί για να το αφήσουν να συνεχιστεί είναι επίσης τρελό!» , γράφει ένας σχολιαστής του βίντεο στο You Tube .

Ένα βίντεο του περιστατικού, το οποίο έλαβε χώρα καθώς ο πρόεδρος χαιρετούσε μέλη του προσωπικού της πρεσβείας και τις οικογένειές τους πριν επιβιβαστεί στο Air Force One στο διεθνές αεροδρόμιο Helsinki-Vantaan, δείχνει τον Biden να γέρνει σε ένα νεαρό κοριτσάκι και να βάζει το στόμα του στον ώμο της και να το ανοιγοκλείνει με γρήγορες κινήσεις !! ( σ.σ. : μοιάζει σαν γλύψιμο … ) Το βίντεο δημοσίευσε το Fox News.

Ο Biden υπέρ της πορνογραφίας με θέμα LGBT, στις σχολικές βιβλιοθήκες…

Κατόπιν ο Biden κουνάει παιχνιδιάρικα το κεφάλι του στο κοριτσάκι και πλησιάζει για να το φιλήσει στο πρόσωπο !! Το κοριτσάκι τρομαγμένο γυρίζει και προσπαθεί να απομακρυνθεί νοιώθοντας αποστροφή για τον 80χρονο γεροξεκούτη !! ( σ.σ. : δεν είναι η πρώτη φορά που ο φακός συλλαμβάνει τον Biden σε ανάλογα περιστατικά με κοριτσάκια … Παρακολουθήστε με τι ταχύτητα παίζει το στόμα του πάνω στον ώμο του κοριτσιού !! Τα συμπεράσματα δικά σας … ) 

Το Fox News στο δημοσίευμα του, προσθέτει και κάποια σχόλια …

«Πρέπει να είναι η πιο ανατριχιαστική στιγμή του Μπάιντεν με ένα παιδί», είπε ο Κάλεμπ Χαλ, ένας συντηρητικός πράκτορας, για το βίντεο . «Το μόνο που πρέπει να κάνει ο Μπάιντεν είναι να μην το κάνει αυτό και δεν μπορεί», πρόσθεσε σε ξεχωριστό tweet.

Ο Ρεπουμπλικανός πράκτορας Γκρεγκ Πράις αστειεύτηκε ότι ο Μπάιντεν «μπλέκει πλέον τα μωρά με τα χωνάκια παγωτού».

Απαντώντας στο βίντεο με ένα tweet, ο Donald Trump Jr. έγραψε , “Ο Μπάιντεν πρέπει να βρίσκεται σε οίκο ευγηρίας, όχι να οδηγεί τον ελεύθερο κόσμο.”

“Ο Μπάιντεν είναι ανατριχιαστικός AF. Γιατί κάποιος θα έβαζε το στόμα του στο παιδί κάποιου άλλου με αυτόν τον τρόπο; Αυτή είναι η κορυφαία, αηδιαστική συμπεριφορά ποδοσφαίρου”, σημείωσε ο πολιτικός κωμικός Τιμ Γιανγκ σε ένα tweet .

“Κρατήστε τα παιδιά σας μακριά από τον Τζο Μπάιντεν. Γκρός”, πρόσθεσε ο Γιανγκ σε ένα βίντεο για το περιστατικό.

Ο Τζο Μπάιντεν στη Φινλανδία

«Ο Μπάιντεν προσποιήθηκε ότι δάγκωσε την πλάτη αυτού του μικρού κοριτσιού σήμερα στη Φινλανδία», έγραψε ένα άλλο άτομο σε ένα tweet. «Ήταν, ξεκάθαρα, φοβισμένη και δεν διασκέδαζε».

…….

Άσχετο … Λονδίνο. Τι τα ήθελαν τα παιδιά στο φορτηγό; (vid) Κύκλωμα παιδικού trafficking; (Έχε το νου σου στο παιδί … θα στο πουλήσουν) !!

……………………………………………………………………………………..