Αλήθειες από έναν αμερικάνο …

ΑΡΘΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
The Story Of The Iconic Uncle Sam - The Face Of The United States Of America
Clandestine @WarClandestine Υπάρχει μια κοινή λανθασμένη αντίληψη ότι είμαι «φιλορωσσικός». Αυτή δεν είναι η περίπτωση.

Είμαι υπέρ της αλήθειας, και όσον αφορά αυτή τη σύγκρουση, η Ρωσσία ήταν πολύ πιο ειλικρινής από τη Δύση και την προπαγάνδα της 24/7.

Ας δούμε από τη σκοπιά της Ρωσσίας.

Τα περιουσιακά στοιχεία της CIA/Deep State χρηματοδότησαν και εξόπλισαν κυριολεκτικά ναζιστικές παραστρατιωτικές ομάδες και διεξήγαγαν μια έγχρωμη επανάσταση στην Ουκρανία, παρενέβησαν σε ξένες εκλογές και χρησιμοποίησαν κρυφά μέσα για να διεισδύσουν και να ανατρέψουν κυρίαρχα έθνη για να διεκδικήσουν τον έλεγχο των κυβερνήσεών τους μέσω αντιπροσώπων στην Ασία και την Αφρική. Εάν η Ρωσσία το έκανε αυτό στον Καναδά ή το Μεξικό, οι ΗΠΑ θα είχαν εισβάλει και κάθε τελευταίος Αμερικανός θα το είχε υποστηρίξει.

Η Ρωσσία δεν έφερε εχθροπραξίες στα σύνορά μας. Τα περιουσιακά στοιχεία του Deep State που είναι ενσωματωμένα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ έφεραν εχθροπραξίες στα σύνορα της Ρωσσίας, χρησιμοποιώντας εγκληματικές επιχειρήσεις πληροφοριών για να καταστρέψουν έθνη με εμφύλιο πόλεμο και να αξιοποιήσουν το χάος.

Στη συνέχεια, όταν προσθέτετε ότι τα περιουσιακά στοιχεία του Deep State δημιουργούσαν παθογόνους παράγοντες στον νεοαποκτηθέντα πληρεξούσιό τους την Ουκρανία, οι οποίοι στη συνέχεια διέρρευαν και σκότωναν Ρώσους πολίτες… τι ακριβώς υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει ο Πούτιν; Καθίστε εκεί και αφήστε τους πολίτες του να πεθάνουν, ενώ οι ΗΠΑ παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο δημιουργώντας βιολογικά όπλα στα σύνορα του έθνους του;

Ο Πούτιν προσπάθησε να χειριστεί αυτή την κατάσταση διπλωματικά. Η Ρωσσία και η Κίνα πήγαν στον ΟΗΕ πριν εισβάλει η Ρωσσία και ζήτησαν επίσημα να διερευνηθούν οι ΗΠΑ για παραγωγή βιολογικών όπλων σε μετασοβιετικές χώρες όπως η Γεωργία και η Ουκρανία. Οι ΗΠΑ φώναξαν «παραπληροφόρηση» και άσκησαν βέτο σε όλες τις απόπειρες διπλωματίας. Ο πόλεμος ήταν η τελευταία επιλογή.

Επομένως, όταν εξετάζουμε τη διαφοροποιημένη σύγκρουση στην Ουκρανία, υποστηρίζω τη Ρωσσία στη συγκεκριμένη περίπτωση; Ναι, εγώ do. Όχι επειδή είμαι τυφλά φιλορωσσικός, αλλά επειδή τα γεγονότα δείχνουν ότι η Ρωσσία έχει νόμιμο λόγο για τις ενέργειές της. Επιπλέον του γεγονότος ότι οι ΗΠΑ/Δύση είπαν ψέματα για κάθε πράγμα που σχετίζεται με τον Τραμπ/Ρωσσία, τον Covid και την Ουκρανία.

Ξέρω ότι δεν υπάρχουν «καλά παιδιά» στον πόλεμο, αλλά η Ρωσσία είναι πολύ πιο δεξιά από τις ΗΠΑ/ΝΑΤΟ, και αν δεν μπορείς να το παραδεχτείς αντικειμενικά, είσαι θύμα της δυτικής προπαγάνδας.

…………………………………………………………………………………………………