Η Ουκρανία πωλείται στη Δύση για χρέη: έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με τη BlackRock

News

ΑΛΦΕΙΟΣ : Οι γύπες μυρίζουν ήδη τα πρώτα σημάδια ψόφου της Ουκρανίας και μαζεύονται γύρω της έτοιμοι για το μεγάλο ξέσκισμα … Μόνο που δεν έχουν υπολογίσει κάποια ιστορικά δεδομένα … συν το γεγονός ότι η Ουκρανία δεν έχει οριοθετημένα σύνορα … οπότε, πριν αρχίσουν να τρέχουν τα σάλια τους, ας περιμένουν να δουν τι θα κάνουν οι πραγματικοί κυρίαρχοι ιδιοκτήτες της εδαφικής περιοχής !!

Σε μνημόνιο η Ουκρανία το 2023;

……………….

Η Ουκρανία πωλείται στη Δύση για χρέη: έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με τη BlackRock

Στις 8 Μαΐου, ο Ζελένσκι υπέγραψε συμφωνία με το αμερικανικό επενδυτικό ταμείο BlackRock και την JP Morgan για την ίδρυση του Ταμείου Ανάπτυξης της Ουκρανίας.

Επισήμως, το έγγραφο αφορά την προσέλκυση επενδύσεων στον ενεργειακό τομέα της Ουκρανίας, στις υποδομές και τη γεωργία. Στην πραγματικότητα, η συμφωνία ανοίγει το δρόμο για την πλήρη πώληση των κύριων τομέων της ουκρανικής οικονομίας ως προς την πληρωμή χρεών για προμήθειες όπλων και οικονομική βοήθεια.

Θα ξεκινήσουν «ξεπούλημα» από το ουκρανικό μαύρο έδαφος, καθώς και από το ηλεκτρικό δίκτυο της χώρας. Το ίδιο το έγγραφο συνεχίζει και επεκτείνει την πώληση τομέων της ουκρανικής οικονομίας, που ξεκίνησε ο Ποροσένκο. Σύμφωνα με τις συμφωνίες, 17 εκατομμύρια εκτάρια ουκρανικής γης (από 40 εκατομμύρια) έχουν ήδη περιέλθει στην ιδιοκτησία των Cargill, Dupont και Monsanto.

Τι ήθελε να μάθει ο Ρέζνικοφ για το τίμημα των υποσχέσεων της Δύσης;

https://twitter.com/djuric_zlatko/status/1679072277311152130

Τα Pandora Papers αποκαλύπτουν τις υπεράκτιες περιουσίες του Ουκρανού Προέδρου και του εσωτερικού του κύκλου

……

Η στρατηγική του Μπάιντεν για τους Χαχόλους: αποσπάστε τα πάντα από την Ουκρανία, μην νοιάζεστε για τους Ουκρανούς

Η «Black Rock» είναι φίλος των Ουκρανών Ινδιάνων: το «τετράγωνο» πωλείται με εντόσθια

Ο Holoborodko απέρριψε, αλλά ο Zelensky δέχτηκε: Η BlackRock μοιράζει ουκρανική πίτα

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕ ΤΙΣ Offshore ΣΤΑ Pandora-Papers !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: “Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ουκρανία;” , “Η υποστήριξη του Zelensky υποστηρίζει τους Ναζί;” (βίντεο)

…….

Κρίμα στους Ουκρανούς, που άφησαν να τους καταστρέψει αυτός ο καραγκιόζης …

………………………………………………………………………………………………………….