Το ΝΑΤΟ, ο Biden, η ΕΕ, η Ουκρανία και ο Ζελένσκι έχουν χάσει αυτόν τον πόλεμο.

ΑΡΘΡΑ

σ.σ. : Καλή ανάλυση ! Ενδιάμεσα τοποθετήσαμε μερικά σχετικά.

Κατανόηση της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ:

Ο ατμός για τον πόλεμο των ΗΠΑ στην Ουκρανία εξαντλείται. Καμία δέσμευση δεν έχει δοθεί στην Ουκρανία να αποκτήσει ένταξη στο ΝΑΤΟ, επειδή η Δύση έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να κερδίσει έναν πόλεμο εναντίον της Ρωσσίας και ότι η ειρήνη θα είναι δυνατή μόνο με μια ουδέτερη Ουκρανία. Η Ουκρανία δεν θα γίνει ποτέ μέλος του ΝΑΤΟ.

Ο Ζελένσκι το έχει συνειδητοποιήσει και εξοργίζεται στο Βίλνιους, επιτίθεται στο ΝΑΤΟ ως ασεβής και χαρακτηρίζοντας τις συνθήκες παράλογες. Σε μια στιγμή σαφήνειας αναγνώρισε τι πραγματικά συμβαίνει:

«Φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία ετοιμότητα ούτε να προσκληθεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ ούτε να γίνει μέλος της Συμμαχίας. Αυτό σημαίνει ότι αφήνεται ένα παράθυρο ευκαιρίας για να διαπραγματευτεί την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσσία».

«Ο πόλεμος ήταν μια στρατηγική αποτυχία για την Ουκρανία». (vid) Ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάθιου Μίλερ.

Αυτό ακριβώς είναι. Το ΝΑΤΟ έχασε αυτόν τον πόλεμο. Ο Μπάιντεν έχασε αυτόν τον πόλεμο. Οι παράφρονες Δημοκρατικοί έχουν χάσει αυτόν τον πόλεμο. Οι μονοκομματικοί πολεμοκάπηλοι έχουν χάσει αυτόν τον πόλεμο. Η ΕΕ έχασε αυτόν τον πόλεμο. Η Ουκρανία και ο Ζελένσκι έχουν χάσει αυτόν τον πόλεμο.

Η Ρωσσία κερδίζει και δικαίως γιατί όλα όσα συνέβησαν στην Ουκρανία ήταν μια απάτη εναντίον του ουκρανικού λαού που διέπραξε μια αποτυχημένη αμερικανική αυτοκρατορία στην τελική της στάση ενάντια σε έναν ανερχόμενο πολυπολικό κόσμο.

Ο Ζελένσκι δεν ήταν ποτέ ηγέτης που έκανε ό,τι καλύτερο για τον λαό του. Θα τον θυμόμαστε ως μαριονέτα των ΗΠΑ και ηθοποιό για ξένα συμφέροντα. 350.000 Ουκρανοί πέθαναν εξαιτίας του ίδιου και των μαριονετών του στις ΗΠΑ. Έχασε γη και πόρους αξίας 12,7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Ρωσία επειδή δεν υπέγραψε την εύλογη συμφωνία ειρήνης που του είχε προτείνει η Ρωσσία. Αντίθετα, έπεσε στις κενές υποσχέσεις του Μπάιντεν ότι οι ΗΠΑ θα στηρίξουν την Ουκρανία μέχρι τη νίκη. Τι βλάκας.

Ο Holoborodko απέρριψε, αλλά ο Zelensky δέχτηκε: Η BlackRock μοιράζει ουκρανική πίτα

Τα καλά νέα είναι ότι αυτός ο πόλεμος μπορεί να τελειώσει σύντομα. Η Δύση έχει χάσει την όρεξή της να ρίξει περισσότερα χρήματα στην ουκρανική μαύρη τρύπα. Με τις ΗΠΑ και την ΕΕ να εισέρχονται σε ύφεση, έχουν αρκετά προβλήματα στο εσωτερικό τους. Οι διαδηλώσεις και οι ταραχές θα γίνουν τακτική είδηση. Ο Μπάιντεν δεν θα είχε καμία ευκαιρία στις επόμενες εκλογές. Ο εγκέφαλός του είναι ελβετικό τυρί και η μόνη εναλλακτική για τους Δημοκρατικούς είναι ο Κένεντι.

Το χρέος των ΗΠΑ αυξήθηκε κατά $1 τρις σε 40 ημέρες !!

Ο Τραμπ θα χρησιμοποιήσει το μοιραίο λάθος στην Ουκρανία και τις τρομερές οικονομικές προοπτικές των ΗΠΑ για να εκτελέσει μια επιτυχημένη εκστρατεία. Ο Κένεντι, που λέει όλα τα σωστά πράγματα, θα ήταν το μόνο πραγματικό του εμπόδιο, αλλά οι Δημοκρατικοί έχουν μπερδέψει τη χώρα τους τόσο βασιλικά που ο Τραμπ φαίνεται ως η μόνη επιλογή.

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχει σημασία ποιος είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. Το ανυπέρβλητο βάρος του χρέους σε συνδυασμό με την αποδολαριοποίηση στο παγκόσμιο εμπόριο και την άνοδο των BRICS+ πρόκειται να στείλουν τις ΗΠΑ σε ύφεση μιας δεκαετίας με αόρατα επίπεδα φτώχειας και βίας.

Η Janet Yellen είναι πολύ αβέβαιη για το επερχόμενο νόμισμα BRICS+ με χρυσό (vid)

Ας ελπίσουμε ότι η ανθρωπότητα απέφυγε μια σφαίρα και ο πυρηνικός πόλεμος δεν είναι πλέον επικείμενος. Τουλάχιστον αυτό διαβάζω για την κατάσταση αυτή τη στιγμή. Αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να φουντώσουν ξανά εάν αποτύχουν οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Η Ρωσσία μπορεί να μπει στον πειρασμό να καταλάβει την Οδησσό και να μετατρέψει την Ουκρανία σε ακραίο κράτος χωρίς πρόσβαση στη θάλασσα. Η Ρωσσία κρατάει όλα τα χαρτιά. Ας δούμε πώς τους παίζει ο Πούτιν.

……………………………………………………………………………………………….