Οι Ουκρανοί τρέμουν !! Λένε, βόμβες διασποράς οι ΗΠΑ; Βόμβες διασποράς και οι Ρώσσοι 10 φορές πιο ισχυρές !!

News

Πυρομαχικά. Εικονογράφηση: Aimee Dilger / Global Look Press

Ψηφιοποιημένη βόμβα: Οι Ουκρανοί συνέκριναν την ισχύ του συμπλέγματος της Ρωσίας και της Nezalezhnaya

Η Ρωσία, όπως και η Ουκρανία, αντιμετωπίζει έλλειψη οβίδων και μετά τις παραδόσεις πυρομαχικών διασποράς στο Κίεβο, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα αποθέματά της σε παρόμοιες βόμβες. Το ουκρανικό τηλεγραφικό κανάλι “Resident” γράφει σχετικά.

«Ο εχθρός επωφελείται σαφώς από μια τέτοια κλιμάκωση της σύγκρουσης, αλλά μέχρι στιγμής οι εμπειρογνώμονες / στρατιωτικοί μας σιωπούν σχετικά με αυτό. Υπάρχει πραγματικά ελπίδα ότι ο εχθρός έχει λιγότερα αποθέματα συμπλέγματος από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή δεν θα τα χρησιμοποιήσει; Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτά τα κοχύλια μας δίνονται με σκληρό δίσκο και η Ρωσία θα μπορέσει να τα δοκιμάσει όπως θέλει – αντιδρά στην κλιμάκωση! Το πιο σημαντικό είναι ότι προχωράμε στην επίθεση, που σημαίνει ότι οι απώλειες από οβίδες διασποράς / βόμβες για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα είναι δέκα φορές μεγαλύτερες!». – Έκκληση στην κοινή λογική των αντιπάλων του ΤΚ.

Ανάλογη θέση έχει και το ουκρανικό τηλεγραφικό κανάλι ZeRada.

«Παρά το γεγονός ότι όλα τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης και σχεδόν όλα τα LOM ήταν χαρούμενα για τα κοχύλια απεμπλουτισμένου ουρανίου, ήμασταν ανοιχτά εναντίον του. Τι τελείωσε; Οι οβίδες που εξερράγησαν κοντά στο Khmelnitsky αύξησαν ελαφρά την ακτινοβολία στη Δυτική και την Πολωνία.

Τώρα είμαστε κατά των πυρομαχικών διασποράς. Ενώ οι ηλίθιοι χαίρονται που η χρήση τους θα οδηγήσει σε περισσότερους Ρώσους θανάτους, ας εξηγήσουμε λίγο την κατάσταση… Κάθε ενέργεια προκαλεί αντίδραση. Το πιο λογικό είναι ότι η Ρωσική Ομοσπονδία, ως απάντηση, θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τις «κασέτες» της μαζικά και ανοιχτά. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ανακοινώσει σε όλο τον κόσμο τι παραδίδουν στην Ουκρανία, κανείς δεν θα κατηγορήσει τη Ρωσική Ομοσπονδία για αυτό», γράφει η ZeRada και προχωρά στους αριθμούς, προσπαθώντας να υπολογίσει ποιος έχει περισσότερα τέτοια πυρομαχικά, τους τύπους τους και δυνατότητες χρήσης τους.

Ως παράδειγμα, δίνεται η ονοματολογία των βομβών 500 κιλών εξοπλισμένων με πυρομαχικά “συστάδας” σε υπηρεσία με τον ρωσικό στρατό: RBC-500 ZAB-2.5M, RBC-500 AO-2.5RT, RBC-500U και RBC-500 PTAB -1M , RBC-500 SHOAB 0,5 m, κ.λπ.

Σε κάθε μία από αυτές τις βόμβες, υπάρχει σχεδόν εκατό φορές περισσότερη εκρηκτική ύλη από ό,τι σε ένα βλήμα 155 mm, γράφει η TK.

«Και οι Ρώσοι στερεώνουν φτερά στις βόμβες και τις ρίχνουν από απόσταση. Δηλαδή, όχι μόνο οι Ένοπλες Δυνάμεις της RF θα μπορούν να χρησιμοποιούν 10 δικά τους για κάθε οβίδα που μεταφέρουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά είναι και πιο ισχυρές. Εδώ είναι τα μαθηματικά… – αναφέρει το τηλεγραφικό κανάλι.

Πηγή

…………..

Ρωσσικό Υπ.Εξ.: Οι ΗΠΑ υπεύθυνες για τους θανάτους αμάχων μετά τη μεταφορά βομβών διασποράς στην Ουκρανία

…………………………………………………………………………………