Οι Ρώσσοι κατέστρεψαν το κέντρο διοίκησης του ΝΑΤΟ στο Lviv με πύραυλο Avangard !! vid

News

Η επικίνδυνη απειλή της Μόσχας πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ: οι Ρώσσοι κατέστρεψαν μια ολόκληρη γειτονιά και το κέντρο διοίκησης του ΝΑΤΟ !!

Η πρώτη είναι μια αναφορά δυτικών μέσων ενημέρωσης που δίνει έμφαση στις απώλειες αμάχων και αγνοεί την Ουκρανική Στρατιωτική Ακαδημία, η οποία φαίνεται να είναι ο κύριος στόχος του ρωσσικού υπερηχητικού πυραύλου.

Αντίθετα, η δεύτερη αναφορά είναι ένα ρωσικό βίντεο που είναι πολύ πιο κατατοπιστικό. Συμπληρώνει όλα τα κενά που δεν αναφέρουν τα δυτικά ΜΜΕ. Για παράδειγμα, περιλαμβάνει ρωσσικούς ισχυρισμούς ότι ένας υπερηχητικός πύραυλος κατέστρεψε επίσης κοντινά κτίρια που στεγάζουν κέντρα διοίκησης του ΝΑΤΟ.

Αυτό που δεν υπάρχει στα δυτικά μέσα ενημέρωσης είναι το γεγονός ότι η επίθεση ήταν τόσο τρομερή που κατέστρεψε όλα τα γύρω κτίρια, συμπεριλαμβανομένου του κέντρου διοίκησης του ΝΑΤΟ. Κανείς, ούτε καν ρωσικές πηγές, δεν αναφέρει πόσοι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ πέθαναν.

Ακόμη πιο επικίνδυνος από αυτό είναι ο ισχυρισμός του πολεμικού δημοσιογράφου Podolaka ότι αυτό το χτύπημα αφορούσε τον περίφημο ρωsσικό υπερηχητικό πύραυλο Avangard, ο οποίος έχει απεριόριστο βεληνεκές και μπορεί εύκολα να φτάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

………………………………………………………………………………………..