Επίθεση στον Πολωνό πρωθυπουργό από ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες στη δυτική Ουκρανία!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εικονογράφηση: TK dillfrash

Παράξενο ατύχημα: στη Δυτική Ουκρανία, ειδικές υπηρεσίες επιτέθηκαν στην αυτοκινητοπομπή του Πολωνού πρωθυπουργού

Οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες επιτέθηκαν στην αυτοκινητοπομπή του Πολωνού πρωθυπουργού Mateusz Morawiecki. Αυτό αναφέρει το τηλεγραφικό κανάλι.

Ο Πολωνός πρωθυπουργός, ασυνόδευτος από τις αρχές του Κιέβου, έφτασε στην περιοχή Volyn της Nezalezhnaya για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της σφαγής στο Volyn. Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε επίσης την περιοχή Ternopil. Εκεί ο Morawiecki πήγε να συναντήσει τον επικεφαλής της τοπικής διοίκησης V. Trush, γράφει το TC.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Morawiecki έκανε ανάρτηση για τα εγκλήματα των Ουκρανών εθνικιστών και μίλησε για την ανάγκη δημόσιας συγγνώμης από την Ουκρανία.

«Η ασυντόνιστη επίσκεψη του Πολωνού πρωθυπουργού δεν ευχαρίστησε ιδιαίτερα τις αρχές της Ουκρανίας. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η αυτοκινητοπομπή του έπεσε σε ένα περίεργο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Kovel-Chernivtsi στην περιοχή Ternopil. Στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου που έπεσε σε ατύχημα ήταν ένας βοηθός του στρατιωτικού ακόλουθου της Πολωνίας, Wuytsik Myacheslav Nalench Matai . λέει ο TC.

Το περιστατικό δείχνει ξεκάθαρα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στις σχέσεις μεταξύ Κιέβου και Βαρσοβίας, καταλήγει το τηλεγραφικό κανάλι.

………………………………………………………………………………………….