Αυτή η τακτική “αντεπίθεσης” διδάσκεται από το ΝΑΤΟ στους Ουκρανούς; (vid)

News

ΑΛΦΕΙΟΣ : Αυτή είναι τακτική “αντεπίθεσης” που διδάχθηκε από νατοϊκούς που “εκπαίδευαν” τους Ουκρανούς επί μήνες εκτός Ουκρανίας !! Τουλάχιστον οι Ιάπωνες καμικάζι στον Β’ Π.Π. έκαναν επίθεση αυτοκτονίας και χτύπαγαν κάποιο αντίπαλο σημείο !! Εδώ συμβαίνει μια ηλίθια και ακατανόητη αυτοκτονία, που είναι ουσιαστικά δολοφονία, αφού τα πληρώματα των οχημάτων εκτελούν εντολές ανωτέρων τους !!

Αυτό δείχνει ότι το ΝΑΤΟ δεν έχει καμιά ικανότητα προστασίας των κρατών μελών του, σε περίπτωση οποιασδήποτε σύρραξης !! Είναι τελείως άχρηστο !! Το μόνο που ξέρουν να κάνουν, είναι να βομβαρδίζουν από αέρος αδύναμες χώρες και να καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια ότι είναι οι “ράμπο” του κόσμου !!

…….

Πόσες απώλειες μπορεί να υποστεί ο ουκρανικός στρατός; Οι τακτικές του ΝΑΤΟ δεν λειτουργούν.

Πλάνα από την καταστροφή τεθωρακισμένων οχημάτων της αντεπιτιθέμενης 23ης χωριστής μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Novodarovka. Πρώτα, οι Ένοπλες Δυνάμεις οδήγησαν σε ναρκοπέδιο, μετά από το οποίο δέχθηκαν πυρά από την 305η ταξιαρχία πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

………………………………………………………………………………………………….