Ο Μητσοτάκης, το “μίσος νατιβισμού εναντίον παγκόσμιας συνεργασίας” και το “ελληνικό πείραμα χωρίς εισαγωγικά” !! (vid, foto)

TOP STORIES TOP VIDEOS ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
https://www.youtube.com/watch?v=iTnudScH5Lw

ΑΛΦΕΙΟΣ : Θα το πάμε με φωτογραφίες, τίτλους αναρτήσεων και βίντεο … Από εκεί και πέρα εσείς σκεφθείτε και κρίνετε …

Στην πρώτη φωτογραφία, ο Μητσοτάκης, το 2020, συνεντευξιάζεται με τον Γιουβάλ Νώαχ Χαράρι και μιλάει για “μίσος νατιβισμού εναντίον παγκόσμιας συνεργασίας (παγκοσμιοποίησης)” . Πατήστε το λινκ να δείτε το βίντεο. Να το δείτε ακούγοντας και διαβάζοντας καλά τα λόγια του Μητσοτάκη !!

Το 2018, … Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

 

Εδώ βλέπετε ποιός είναι ο Γιουβάλ Νώαχ Χαράρι

 

 

 

 

Ο Μητσοτάκης στη συνέντευξη μιλάει, σχετικά με την πανδημία, ξεκάθαρα για “ελληνικό πείραμα χωρίς εισαγωγικά” !! Κι όμως, αυτόν, το 2023, τον ψήφισαν στην Ελλάδα 2.114.780 ψηφοφόροι και του “έδωσαν την εντολή” να ξανακυβερνήσει …

https://www.youtube.com/watch?v=iTnudScH5Lw

 

Απολαυστικός !! Λέει … “Δεν είχαμε καταφέρει να προσκαλέσουμε το πρώτο κύμα της πανδημίας” !!!! Προσέξτε και το ύφος του στο “δεν είχαμε καταφέρει να προσκαλέσουμε” !! Πολύ στενοχώρια !! Δεν γνωρίζαμε ότι η πανδημία προσκλήθηκε !! Αλλά … μήπως ήθελε να πει … “δεν είχαμε καταφέρει να προκαλέσουμε” ;; Εντάξει … μπορεί να ήταν σαρδάμ !!Απόλαυση, λέμε, ο άνθρωπος !! Πως να μην τον ψηφίσουν τόσα εκατομμύρια !!

……

Σε αυτό το βίντεο, απολαύστε τον Γιουβάλ Νώαχ Χαράρι να λέει … “Βαδίζουμε σε μια κοινωνία «άχρηστων ανθρώπων» οι οποίοι θα αφανιστούν”

Γι’ αυτά, ενημερώνει και προειδοποιεί … Ο Mikhail Kovalchuk, μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, για το τσιπάρισμα των ανθρώπων, νανοβιοτεχνολογίες, δημιουργία του «υπηρεσιακού ανθρώπου»-ζόμπι-υπάκουου σκλάβου, κ.λ.π. (+βίντεο)

Τα είδατε ; Τα διαβάσατε ; Τα εμπεδώσατε ; …

Με τις υγείες σας …

…………………………………………………………………………………………..