ΗΠΑ. Ο Λευκός Οίκος πιάστηκε στα πράσα με “λευκή σκόνη” – cocaine !!

News TOP STORIES ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Αυτός είναι ο “πολιτισμός” του “American Dream” … μια γάγγραινα που αφού σάπισε το σώμα της αμερικάνικης κοινωνίας, τώρα έφτασε και στο κεφάλι !! Ρε λέτε να … ;;; Ο Biden ο γεροξεκούτης… πατάει… φρενάρει… και παίρνει φόρα !!

Η ύποπτη λευκή σκόνη ανακαλύφθηκε το απόγευμα της Κυριακής από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που πραγματοποιούσαν περιήγηση στο κτίριο. Μετά από αυτό, ανακοινώθηκε εκκένωση, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στον Λευκό Οίκο. Η New York Post έγραψε ότι λίγο πριν την ανακάλυψη της σκόνης, ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ Χάντερ Μπάιντεν , γνωστού για σκάνδαλα ναρκωτικών και διαφθοράς, βρισκόταν στον Λευκό Οίκο.

«Έχουμε μια κίτρινη μπάρα που αναφέρει υδροχλωρική κοκαΐνη», δήλωσε ένας πυροσβέστης της DC σε ραδιοφωνική επικοινωνία που μοιράστηκε τα αποτελέσματα μιας δοκιμής στις 8:49 μ.μ. της Κυριακής.

Η Δυτική Πτέρυγα είναι η διοικητική καρδιά της προεδρίας και περιλαμβάνει το Οβάλ Γραφείο, τα γραφεία του εκτελεστικού προσωπικού, την αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου, την αίθουσα του Ρούσβελτ και την αίθουσα ενημέρωσης τύπου, γράφει η New York Post.Η ανακάλυψη οδήγησε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αποκαλύψουν τα καλά τεκμηριωμένα προβλήματα του πρώτου γιου του Χάντερ Μπάιντεν με τα ναρκωτικά.

Η Μυστική Υπηρεσία είπε στο The Post ότι η υπηρεσία «δεν σχολιάζει μια ενεργή έρευνα», με τον εκπρόσωπο Anthony Guglielmi να ανέφερε αργότερα σε δήλωση ότι θα διεξαχθούν περαιτέρω δοκιμές για να επιβεβαιωθεί ότι η ουσία είναι πράγματι κοκαΐνη.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν διοχετεύει τον Τόνι Μοντάνα στο "Scarface" σε αυτό το μιμίδιο.
Ο Πρόεδρος Μπάιντεν διοχετεύει τον Τόνι Μοντάνα στο “Scarface” σε αυτό το μιμίδιο.

Οι αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν πώς η ουσία μπήκε στον Λευκό Οίκο αφού ένας πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας βρήκε τη σκόνη κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης σάρωσης στους χώρους.

Η είδηση ​​του θετικού τεστ προκάλεσε κοροϊδία από συντηρητικούς σχολιαστές που ήταν ήδη εξοργισμένοι με τη θεραπεία με παιδικά γάντια που έχει λάβει ο πρώτος γιος από πολλά μέσα ενημέρωσης.

«Η ιστορία για μια τσάντα κοκαΐνης που βρέθηκε στη βιβλιοθήκη του προέδρου είναι για την αγάπη του πατέρα για τον γιο του», έγραψε στο Twitter ο συντάκτης του Spectator, Stephen L. Miller.

 

https://alfeiospotamos.gr/2023/07/02/

……………..

ΗΠΑ. Κασέτες Ουκρανού μάνατζερ καίνε Hunter & Joe Biden !! (vid)

Λαβρόφ : Δεν μπορώ να είμαι υπεύθυνος για το «ταραγμένο ρεύμα συνείδησης» Ζελένσκι και Biden

…………………………………………………………………………………………….