Agoravox: Όπλα του ΝΑΤΟ από την Ουκρανία… στους διαδηλωτές στη Γαλλία !!

News Politics ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Καίγοντας αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια ταραχών στη γαλλική Ναντέρ - RIA Novosti, 1920, 07/05/2023

Agoravox: Οι διαδηλωτές στη Γαλλία μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα όπλα του ΝΑΤΟ από την Ουκρανία

ΑΛΦΕΙΟΣ : Αναμενόμενο !! Οι ηλίθιοι Ευρωπαίοι έχουν πέσει στη φάκα των νεοναζί του Κιέβου που έχουν στήσει την μεγάλη κομπίνα και όχι μόνο πλουτίζουν, αλλά εξοπλίζουν ανεξέλεγκτα οποιονδήποτε τους σκάει τα λεφτά !! Ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανιστούν, όχι μόνο στη Γαλλία, αλλά και αλλού στην Ευρώπη, τρομοκρατικές ομάδες τύπου Αλ Κάιντα και ISIS, επανδρωμένες από χιλιάδες αθρόους εισβολείς εξ Ασίας και Αφρικής που εμφιλοχωρούν αδιακρίτως μέσα στις ευρωπαϊκές κοινωνίες…

Ήταν το 2015, που δημοσιεύαμε … Συναγερμός στην Ευρώπη – Φοβούνται εισβολή τζιχαντιστών ως «πρόσφυγες»

Πρόσφατα είπε ο Πούτιν : (vid) «Όλοι έβριζαν την Αλ Κάιντα, αλλά όταν άρχισε να μας πολεμά στον Καύκασο, όλοι το ξέχασαν…»  … Και τώρα; Τώρα, όπως δείχνουν τα πράγματα, έχει πάρει φωτιά ο κώλος τους και είναι άγνωστο αν μπορούν να τη σβήσουν !!

Ας δούμε λίγα σχετικά … Οι ΗΠΑ “ξύπνησαν” !! Ο Ζελένσκι τους κλέβει τα λεφτά και πουλάει τα όπλα στη μαύρη αγορά !!

ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η Victoria Spartz ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ;

Ουκρανία. Τους λαθρέμπορους όπλων του Ζελένσκι στο εδώλιο θα φέρουν ξένοι μισθοφόροι !!

Τα όπλα που παραδόθηκαν στο Κίεβο επέστρεψαν στη Δύση, καταλήγοντας σε Σκανδιναβούς ληστές

Κορόιδα !! Όπλα που προμήθευε η Δύση στην Ουκρανία, βρέθηκαν στο Μεξικό !!

…………………..

Οι διαδηλωτές στη Γαλλία ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν όπλα από χώρες του ΝΑΤΟ που μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια των ταραχών, έγραψε η πύλη AgoraVox .

«Σήμερα, στο πλαίσιο της σύγκρουσης στην Ουκρανία και της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας όπλων που στέλνει το ΝΑΤΟ «για να βοηθήσει» την Ουκρανία, υπάρχει ο κίνδυνος να χρησιμοποιηθούν στη Γαλλία κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αναταραχής», αναφέρει το άρθρο.
Όπως τόνισε ο συγγραφέας, τα δυτικά όπλα που προορίζονται για χρήση στη σύγκρουση στην Ουκρανία έχουν εμφανιστεί εδώ και καιρό στις μαύρες αγορές της Ευρώπης . Πιστεύει ότι όχι μόνο τα ουκρανικά πολυβόλα, αλλά και τα αντιαρματικά πυραυλικά συστήματα Javelin και τα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα Stinger ενδέχεται να βρεθούν σύντομα στα χέρια των διαδηλωτών.
.
“Οι χούλιγκαν θα προχωρήσουν περισσότερο από τη λεηλασία και το κάψιμο αυτοκινήτων; Η “αγανάκτησή τους για έναν δολοφονημένο συνομήλικό τους” θα πάρει τη μορφή ενός πραγματικού εμφυλίου πολέμου, για τον οποίο τόσο συχνά γίνεται λόγος; στέλνει το ΝΑΤΟ; Κινδυνεύει η Γαλλία με πόλεμο με “ξένες κοινότητες” στο δικό της έδαφος;» – συνόψισε ο δημοσιογράφος.
Την περασμένη Τρίτη, αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 17χρονο έφηβο κατά τη διάρκεια οδικού ελέγχου στη Ναντέρ, ο οποίος, σύμφωνα με αξιωματούχους ασφαλείας, αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τα αιτήματά τους. Σε πολλές πόλεις της Γαλλίας ξέσπασαν ταραχές που διαρκούν αρκετές ημέρες. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, σε όλη τη χώρα, νέοι πυρπόλησαν περίπου 3,8 χιλιάδες αυτοκίνητα, καθώς και αστυνομικά και κυβερνητικά κτίρια, περίπου εκατό δημαρχεία έχουν δεχθεί επίθεση από την αρχή των πογκρόμ. Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομίας, λεηλατήθηκαν περισσότερα από χίλια καταστήματα λιανικής, περίπου 370 υποκαταστήματα τραπεζών και περίπου δέκα εμπορικά κέντρα.

………………………………………………………………………………………………