36 (μέχρι στιγμής) άμαχοι τα θύματα του βομβαρδισμού της Makiivka από τους Ουκραναζί του Κιέβου

News
Ο αριθμός των ανθρώπων που τραυματίστηκαν από τον βομβαρδισμό της Makiivka από ουκρανικά στρατεύματα αυξήθηκε σε 36 άτομα, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, ανέφερε το γραφείο αντιπροσωπείας της DPR στο Κοινό Κέντρο Ελέγχου και Συντονισμού Θεμάτων που σχετίζονται με Εγκλήματα Πολέμου της Ουκρανίας (JCCC ) .
.
«36 άμαχοι τραυματίστηκαν διαφορετικής σοβαρότητας, συμπεριλαμβανομένων παιδιών: ένα κορίτσι που γεννήθηκε το 2021 και ένα αγόρι που γεννήθηκε το 2016», ανέφερε το γραφείο.
.
Νωρίτερα, ο αναπληρωτής επικεφαλής του DPR, Denis Pushilin, δήλωσε ότι τουλάχιστον 25 άνθρωποι τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα του χτυπήματος της UAF στην πόλη. Ο δήμαρχος της Makeevka, Vladislav Klyucharov, δήλωσε στο RIA Novosti ότι ένας 62χρονος πέθανε ως αποτέλεσμα βομβαρδισμών από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
.
Απόψε, ανταποκριτής του RIA Novosti μίλησε για εκρήξεις σε Ντόνετσκ και Μακεγιέφκα. Προηγουμένως, το σύστημα αεράμυνας λειτουργούσε.
.
Η Makeevka είναι μια δορυφορική πόλη του Ντόνετσκ , δίπλα στην πρωτεύουσα της περιοχής από τα βορειοανατολικά. Ο ουκρανικός στρατός βομβαρδίζει τακτικά το Ντόνετσκ και άλλους οικισμούς στο Ντονμπάς από το 2014 .

……………………………………………………………………………………………