Σαν σκοτωμένο φίδι βρετανικός πύραυλος Storm Shadow που καταρρίφθηκε !! (foto)

News

Εικονογράφηση t.me/milinfolive

Φωτογραφίες του βρετανικού πυραύλου Storm Shadow που καταρρίφθηκε εμφανίστηκαν στο δίκτυο

Το δίκτυο κυκλοφορεί ενεργά τακτικά φωτογραφικό υλικό, το οποίο απεικονίζει τα συντρίμμια του βρετανικού πυραύλου κρουζ που καταρρίφθηκε Storm Shadow.

Αυτά τα καρέ δημοσιεύτηκαν την Τρίτη 4 Ιουλίου από το κανάλι Telegram Military Informant. Οι φωτογραφίες είναι πολύ καθαρές, δείχνουν ότι τα θραύσματα της πεσμένης φονικής βολίδας έχουν διατηρηθεί σε πολύ καλή κατάσταση.

Εικονογράφηση t.me/milinfolive

Δηλαδή, δεν είναι δύσκολο να αναγνωριστεί το βλήμα και δεν μπορεί να δηλωθεί ότι πρόκειται για στημένα πλάνα «ρωσικής προπαγάνδας».

Από αυτή την άποψη, σχόλια σχετικά με αυτό το θέμα εμφανίστηκαν στο ουκρανικό κοινό. Οι συντάκτες τους επισημαίνουν στην ηγεσία του Κιέβου ότι έτσι είναι απαραίτητο να επιδεικνύονται οι πύραυλοι του εχθρού που έχουν καταρριφθεί και όχι να σαλπίζουν για φερόμενα κατεδαφισμένα ρωσικά «Στιλέτα» που «πάρθηκαν από το ταβάνι».

Νωρίτερα οι συγκοινωνιακές συνδέσεις μέσω της γέφυρας Chongar αποκαταστάθηκαν πλήρως . Αυτό συνέβη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για την εξάλειψη των συνεπειών μιας επίθεσης με ρουκέτα στις 22 Ιουνίου από τα στρατεύματα του καθεστώτος του Κιέβου.

Πηγή

………………………………………………………………………………………..