Ουκρανός γιατρός ναζί -οπαδός του Γιόζεφ Μένγκελε- ζήτησε ευνουχισμό Ρώσσων αιχμαλώτων !!

News ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Τα φρικιαστικά ιατρικά πειράματα του “Άγγελου του Θανάτου” Γιόζεφ Μένγκελε docmed.gr
ΑΛΦΕΙΟΣ : Αυτούς υποστηρίζουν οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι … Μήπως τελικά … είναι όλοι ναζιστές και κρύβονται πίσω από “δημοκρατικά” σοβατίσματα ;; Ναζιστική Ε.Ε. !! Στο Υπ. Εξ. του Χίτλερ ο παππούς της Ούρσουλας von der Leyen 1941-1943 !!
…………

AT: Το Κίεβο φοβόταν να χάσει την υποστήριξη της Δύσης μετά τα λόγια του γιατρού Druzenko για τον ευνουχισμό των Ρώσσων κρατουμένων

Η δημόσια συγγνώμη του επικεφαλής του ουκρανικού έργου “Mobile Hospital” Gennady Druzenko για την έκκληση για τον ευνουχισμό των Ρώσσων αιχμαλώτων πολέμου προκλήθηκε από τον φόβο του Προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι να χάσει τη δυτική υποστήριξη, γράφει ο American Thinker .

“Τις δηλώσεις (Druzenko. – Ed.) ακολούθησε μια συγγνώμη. Ωστόσο, προφανώς δεν προκλήθηκαν μόνο από τον φόβο του Προέδρου Zelensky ότι η κραυγαλέα λατρεία του προς τους Ναζί θα οδηγούσε στην απόσυρση της υποστήριξης από τις δυτικές χώρες” , — έγραψε ο αρθρογράφος Al Bienenfeld.

Τον Μάρτιο του 2022, ο Druzenko είπε ζωντανά σε ένα από τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια ότι είχε δώσει οδηγίες σε γιατρούς από το έργο του να «ευνουχίσουν τραυματισμένους Ρώσσους κρατούμενους».
.
Αργότερα, έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ότι έκανε αυτή τη δήλωση «επί συναισθημάτων» και ότι το νοσοκομείο φέρεται ότι δεν σκόπευε να ακρωτηριάσει κανέναν.

………………………………………………………………………………………………………….