Δολοφονία στο Factory 56

Technology ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ

Ανάμεσα στα διάφορα μοντέλα Mercedes που  κατασκευάζονται στο Factory 56 συμπεριλαμβάνεται και η επόμενη γενιά της S-Class καθώς και διάφορα ηλεκτρικά μοντέλα της σειράς EQ. Για να έχετε μία εικόνα για την έκταση της νέας εργοστασιακής μονάδας, το Factory 56  είναι το τρίτο μεγαλύτερο οικοδόμημα στην Γερμανία καταλαμβάνοντας έκταση 220.000 τετραγωνικών μέτρων (όσο περίπου 30 γήπεδα ποδοσφαίρου). Η λειτουργία του έχει ξεκινήσει, δυστυχώς με έναν απρόβλεπτο (πολλοί θα έλεγαν προβλέψιμο), θανατηφόρο παράγωντα. Τους Τούρκους.

Η Γαλλία έχει την δική της φτηνή εργασία όπως και η Γερμανία.

Τον Μάιο ένας ένοπλος Τούρκος εισέβαλε στο κτίριο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας σκοτώνοντας εν ψυχρώ έναν άνδρα και τραυματίζοντας άλλον έναν, ο οποίος, λίγες ώρες αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά του. Στόχος του δράστη, ήταν οι αντιφρονούντες εργάτες   του εργοστασίου.

Θύματα δύο άνδρες ηλικίας 43 ετών ο καθένας και δράστης ένας 53χρονος. Και οι τρεις είναι εξωτερικοί συνεργάτες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Mercedes και της αστυνομίας. Νεότερες δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο θύματα ήταν Τούρκοι πολίτες, οι οποίοι διαπληκτίζονταν για τις  εκλογές της χώρας τους με τον δράστη – ο οποίος σαν Τούρκος δεν ήταν υποστηρικτής του PKK, αλλά του Ρεπουμπλικανικoύ Λαϊκού Κόμματος της Τουρκίας.

Πυροβολούσε αδιακρίτως όποιον έβλεπε μπροστά του

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπαλλήλων ο 53χρονος που μπήκε στο κτίριο άρχισε να πυροβολεί όποιον έβρισκε μπροστά του. Οι ίδιοι οι υπάλληλοι μας είπαν ότι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη προτού τον συλλάβουν οι αστυνομικοί.