Ποιοί και γιατί φρενάρουν έναν συνεταιρισμό με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΟΣ” ;

Business News ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΣ
Το ρόδι συμβολίζει την οικογένεια, την ένωση της οικογένειας ( στην Αρμενία είναι εθνικό σύμβολο !! )
ΑΛΦΕΙΟΣ : Βλέποντας τον τίτλο του συνεταιρισμού, στο κείμενο που μας έστειλε ένας φίλος αναγνώστης μας και για να προσθέσουμε μια φωτογραφία, η σκέψη μας πήγε αμέσως στο εθνικό σύμβολο των Αρμενίων, το ρόδι !!
.
Τα παρακάτω είναι ενδιαφέροντα και θεωρήσαμε σωστό να τα κοινοποιήσουμε …
……………………………
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΟΣ”,
ΠΟΛΛΑΠΛΟΥ ΣΚΟΠΟΥ Π.Ε. ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ.
———————————————————————-

Viky Charalambous ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ..

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΡΕΝΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΙΔΡΥΘΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΣΤΟ Γ.Ε.ΜΗ. ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΤΛ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΔΙΟΡΘΩΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΞΑΝΑ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΑ, ΥΠΟΓΕΡΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ…
ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ… ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ..
ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ, ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ (ΟΚΤ. 2022) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ, ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΩΝ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 1/ 11/ 2022.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΑΦΜ, ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΙΑΡΚΕΙ 1 ΗΜΕΡΑ, ΚΡΑΤΗΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ …(ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ…).
ΤΕΛΙΚΩΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΕΛΟ…
ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ “ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ” ..
ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ.
.
Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ “ΚΟΣΜΕΙ” ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΗΣ ΤτΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΑΔΕ, ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΦΕΤΩΝ ΚΤΛ…
.
ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΔΗΛΩΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ, ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ..
ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ, ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..
ΟΜΩΣ, ΜΕ ΑΒΥΣΣΑΛΕΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ, ΚΑΝΑΤΕ Τ’ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΕΞΑΫΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ…
ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ.. ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ, ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ, ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ, ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ Γ.Ε.ΜΗ. KAI ΑΝΑΙΡΕΣΑΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ (6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ…), ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΑ / ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ..
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΤΕ ΣΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΣΑΣ.. ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ.
.
ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΖΩΗΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΖΗΛΟ ΠΑΛΕΨΑΜΕ, ΜΕΛΕΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ.
ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ..
“ΚΑΝΤΕ Τ’ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ”.
¨ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ”
“ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΦΕΡΑΝ”..
.
ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ, ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ..
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ..
.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ..
ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ, ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ, ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ..
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ…
——————————————————————-
ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΣΚΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ
3 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ
ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ (ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ), ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.
ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ..
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,
ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΤΟ ΣΔΟΕ
ΣΤΗΝ ΤτΕ, ΤΟ ΥΠ,. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΣΤΟ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ, ΣΤΗ ΔΟΥ, ΣΤΗΝ Υ.Γ.Ε.ΜΗ.
ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ..
————————————————————————-
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ…
ΠΡΑΞΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΡΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…
ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ, ΓΙΑ 3 ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ …
Η ΖΗΜΙΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΗΝΙΑΙΩΣ!!! ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ, ΥΠΑΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΑ..
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ..
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
————-
ΕΜΑΘΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ, (ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΡΥΦΑ, ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…), ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ..
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..
ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΣΟΙΧΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ..
ΣΥΝΕΠΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΕ…
ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ..
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΛ-Η-ΘΕΙΑ!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ..
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΑΥΤΗ ΠΟΡΕΙΑ..
.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΒΑΣΕΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ..
ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΦΕΡΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ, ΜΕ 2 ΕΠΟΠΤΕΣ (ΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ) ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
ΕΤΣΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ “ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ” ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΚΙΜΗ;;;
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ.

……………………………………………………………………………………………………..