Ο Ναπολέων, ο Χίτλερ προσπάθησαν κι έφτασαν βαθιά στη Ρωσσία, πώς τελείωσαν; (vid)

News TOP STORIES

ΑΛΦΕΙΟΣ : Να προσθέσουμε και την Εκστρατεία της Κριμαίας, ή Εκστρατεία της Ουκρανίας, ή (παλαιότερα) Εκστρατεία στη μεσημβρινή Ρωσσία, ειδικότερα στην ελληνική ιστορία, χαρακτηρίζεται η ελληνική συμμετοχή με εκστρατευτικό σώμα στην εκστρατεία που επιχείρησε η Γαλλία (ως κύριο μέλος της Αντάντ), κατά των Μπολσεβίκων, στην Κριμαία και γενικότερα στη περιοχή της Ουκρανίας το 1919. Η εν λόγω εκστρατεία, πρώτη υπερπόντια του Βασιλείου της Ελλάδας, αποτελούσε μέρος της γενικότερης διασυμμαχικής επέμβασης στον τότε ρωσικό εμφύλιο πόλεμο υπέρ των Λευκών, που αναπτύχθηκε στην Κριμαία, τον Καύκασο, τη Βεσσαραβία, στη Βόρεια και Ανατολική Ρωσία – Σιβηρία, με ατυχή κατάληξη για τους δυτικούς συμμάχους, εκτός των Ιαπώνων στο μέτωπο της Άπω Ανατολής, όπου κατέλαβαν τη βόρεια Σαχαλίνη και διατήρησαν μέχρι το 1925…

Όπως και το σίγουρο στραπάτσο που θα πάθαιναν, αν ξεκινούσαν την … “ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

…………………….

«δύο Ρώμαι έπεσαν, η Τρίτη (=η Μόσχα) ίσταται ορθή και δεν θα υπάρξη τετάρτη».

Η Τρίτη Ρώμη, είναι η ονομασία που δίνεται στη Μόσχα μετά την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως καθώς είναι η υποτιθέμενη διάδοχος της κληρονομιάς της αρχαίας Ρώμης (η «πρώτη Ρώμη»). Δεύτερη Ρώμη είναι η ονομασία για την Κωνσταντινούπολη, την πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, που ονομαζόταν επισήμως «Νέα Ρώμη».

………………………………

Ο Αμερικανός αξιωματούχος Άμυνας και ο Λευκός Οίκος δεν καταλαβαίνουν, ποιός είναι ο λόγος που χάνουν από τη Ρωσσία και τον λαό της Ρωσσίας. Ο Ναπολέων, ο Χίτλερ προσπάθησαν περισσότερο και ήταν τόσο πιο βαθιά στη Ρωσσία, πώς τελείωσαν.

Η ενωμένη Ρωσσία είναι ανίκητη.

https://twitter.com/RTsankara/status/1673062908069126145

………………………………………………………………………………………………….