Το γραφείο του Ζελένσκι απογοητεύτηκε με την απόφαση του Πριγκόζιν !!

News Style

Ο Podolyak είπε ότι ήταν απογοητευμένος με την απόφαση του Prigozhin να αποσύρει τις δυνάμεις του

ΑΛΦΕΙΟΣ : Αποκαλύπτοντας τις μύχιες σκέψεις ολόκληρης της Δύσης, το Κίεβο απογοητεύτηκε όταν έμαθε ότι οι μαχητές της ομάδας Wagner άρχισαν να εγκαταλείπουν το έδαφος του αρχηγείου της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας και την περιοχή του Ροστόφ !!

«Η φαινομενική επιλογή του Πριγκόζιν… Σχεδόν εξοντώσατε τον Ρώσσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, πήρατε τον έλεγχο της κεντρικής κυβέρνησης, έφθασαν στη Μόσχα και ξαφνικά… υποχωρήσατε», έγραψε ο Ποντόλιακ.

Παράλληλα, τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ (και όχι μόνο) έστησαν χορό παραπληροφόρησης κι άρχισαν τα πανηγύρια με κλαρίνα !! Το γλέντι τους κόπηκε ξαφνικά και για ορντέβρ πήραν ένα μεγάλο αγγούρι … Ειδικά το Reuters * έγραφε (όπως έλεγαν στα κανάλια) ότι οι Wagner ήταν έξω από τη Μόσχα, ενώ στην πραγματικότητα βρίσκονταν 200 χιλιόμετρα μακριά, όταν ο Πριγκόζιν αποδέχτηκε την πρόταση του Λουκασένκο.

* Ποιός ήταν ο ιδρυτής του πρακτορείου Reuters ;; Ο βαρόνος Julius De Reuter !! Όπως αναφέρει η wikipedia, ο βαρόνος γεννήθηκε ως Israel Beer Josaphat, Γερμανοεβραίος τραπεζίτης και επιχειρηματίας που αργότερα έγινε Χριστιανός και Βρετανός υπήκοος !!

Πούτιν: Όπως το 1917… ίντριγκες, τσακωμοί… ξένες δυνάμεις, που χώρισαν τη χώρα, τη διέλυσαν… δεν θα το αφήσουμε να ξανασυμβεί…

4 δις ρούβλια σε μετρητά βρέθηκαν στην αυλή του γραφείου του Prigozhin !!

Ο Πριγκόζιν θα πάει στη Λευκορωσσία. Η ποινική δίωξη αποσύρεται. Εγγύηση ο λόγος του Προέδρου της Ρωσσίας

…………………………………………………………………………………………………