Ο Καντίροφ εξήγησε τα κίνητρα των ενεργειών του Πριγκόζιν: Για ένα κομμάτι γης !!

News

Επικεφαλής της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ. Φωτογραφία: Alexander Miridonov / Kommersant

Ο Καντίροφ εξήγησε τα κίνητρα των ενεργειών του Πριγκόζιν: Λόγω της γης

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov, σχολίασε τις ενέργειες του επικεφαλής του PMC Wagner, Yevgeny Prigozhin, ο οποίος επιχείρησε να επαναστατήσει.

«Πίστευα ότι κάποιοι άνθρωποι μπορούσαν να εμπιστευτούν. Ότι αγαπούν ειλικρινά την Πατρίδα τους ως πραγματικοί πατριώτες μέχρι το μεδούλι των οστών τους. Αλλά αποδείχθηκε ότι για χάρη των προσωπικών φιλοδοξιών, του κέρδους και λόγω της αλαζονείας, οι άνθρωποι δεν μπορούν να δώσουν δεκάρα για τη στοργή και την αγάπη για την Πατρίδα. Ο Καντίροφ θρηνούσε.

Σύμφωνα με τον Καντίροφ, μίλησε με τον Πριγκόζιν, «τον έπεισε να αφήσει τις επιχειρηματικές του φιλοδοξίες και να μην τις ανακατέψει με θέματα εθνικής σημασίας».

«Νόμιζα ότι με άκουσε, αλλά αποδεικνύεται ότι αυτός ο θυμός μέσα του έχει αυξηθεί μόνο όλο αυτό το διάστημα. Μια αλυσίδα από ανεπιτυχείς επιχειρηματικές συμφωνίες προκάλεσε μια βαθιά και μακροχρόνια δυσαρέσκεια στον επιχειρηματία, η οποία έφτασε στο αποκορύφωμά της όταν οι αρχές της Αγίας Πετρούπολης δεν παρείχαν στην κόρη του την επιθυμητή γη. Η αλαζονεία ενός ατόμου θα μπορούσε να οδηγήσει σε τόσο επικίνδυνες συνέπειες και να παρασύρει μεγάλο αριθμό ανθρώπων στη σύγκρουση. είπε ο Καντίροφ.

Κάλεσε όλους τους μαχητές του PMC «να συνεχίσουν να είναι νηφάλιοι στις αποφάσεις τους».

«Σκεφτείτε το μέλλον της χώρας, τις οικογένειές σας, τα παιδιά σας. Τέτοιες ενέργειες μπορεί να οδηγήσουν σε καταστροφικά αποτελέσματα. Τώρα όλα τελείωσαν ειρηνικά , χωρίς αίμα, αλλά θα μπορούσε να συμβεί. Το ακραίο μέτρο θα ήταν η σκληρή καταστολή και η καταστροφή οποιουδήποτε καταπατά την ακεραιότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας». – είπε ο επικεφαλής της Τσετσενίας.

Πηγή
…………………………………………………………………………………..