4 δις ρούβλια σε μετρητά βρέθηκαν στην αυλή του γραφείου του Prigozhin !!

Latest News

Εικονογράφηση: TK “Στρατιωτικοί ανταποκριτές της Ρωσσικής Άνοιξης”

4 δισεκατομμύρια ρούβλια σε μετρητά βρέθηκαν στην αυλή του γραφείου του Prigozhin στη Gazelle

Κουτιά με 4 δισεκατομμύρια ρούβλια βρέθηκαν σε Gazelle στην αυλή του γραφείου του ιδρυτή της Wagner PMC Yevgeny Prigozhin στην Αγία Πετρούπολη.

Τι είδους χρήματα είναι είναι ακόμα άγνωστο, σύμφωνα με τη Fontanka.

«Στη διεύθυνση του Akademichesky per. (παράλληλα με το ανάχωμα Universitetskaya πίσω από το ξενοδοχείο Trezzini) στην αυλή του σπιτιού με αριθμό 4 στέκεται μια λευκή Gazelle… Οι πίσω πόρτες της είναι ανοιχτές και οι αξιωματικοί της FSB ξεφορτώνουν καφέ χαρτόκουτα γραφείου διαστάσεων περίπου 60×40 cm από αυτήν την Gazelle. 8 κουτιά. Μερικά από τα κουτιά είναι ανοιχτά και μπορείτε να δείτε ότι είναι γεμάτα με δέσμες ρωσικών τραπεζογραμματίων, κυρίως κόκκινα, παρόμοια με πέντε χιλιοστά. Στην ίδια τη «γκαζέλα» υπάρχουν ακόμα αρκετές σειρές από παρόμοια κουτιά. Δίπλα στους πράκτορες με πολιτικά ρούχα είναι αρκετοί αξιωματικοί των ειδικών δυνάμεων με πολυβόλα». – γράφει η εφημερίδα της Αγίας Πετρούπολης.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια έρευνας στο ξενοδοχείο Trezzini, το οποίο πιστεύεται ότι είναι το γραφείο του Yevgeny Prigozhin, οι αστυνομικοί ενδιαφέρθηκαν για ένα αυτοκίνητο που κανείς από τους κατοίκους του Academic Lane δεν αναγνώρισε ως δικό του. Αποφασίσαμε να ελέγξουμε αν υπήρχαν εκρηκτικά στο Gazelle. Ανοίγοντας το αυτοκίνητο, βρήκαν μέσα του κουτιά γεμάτα χρήματα.

Ο ίδιος ο Prigozhin ισχυρίζεται ότι τα μετρητά που ανακαλύφθηκαν ήταν πραγματικά – αυτά είναι χρήματα για μισθούς και αποζημιώσεις σε υπαλλήλους των PMC, γράφει το τηλεγραφικό κανάλι “Russian Spring Military Correspondents”.

Πηγή

…………………………………………………………………………………