Φρικτές απώλειες. Alaudinov: Υπάρχουν πτώματα Ουκρανών σε όλη τη γραμμή επαφής

News

Apty Alaudinov. Εικονογράφηση: Grozny-inform / Rizvan Edilsultanov

Alaudinov: Υπάρχουν πτώματα Ουκρανών σε όλη τη γραμμή επαφής

Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ο εχθρός άρχισε να επιτίθεται λιγότερο, είπε ο Apty Alaudinov, διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat, στο κανάλι του Telegram , αξιολογώντας την κατάσταση στο μέτωπο από τις 22 Ιουνίου.

«Αποσπώντας την τελευταία του δύναμη, ο εχθρός προσπαθεί να επιτύχει τουλάχιστον κάποιο αποτέλεσμα. Νομίζω ότι η δραστηριότητα του εχθρού θα διαρκέσει 1,5-2 μήνες. Όσες απώλειες κι αν έχει ο εχθρός, τα αφεντικά του δεν πρόκειται να τον λυπηθούν. Είναι απολύτως αδιάφοροι για την ανθρώπινη ζωή. Και έτσι θα πιέσουν μέχρι το τέλος για να βάλουν τουλάχιστον κάτι ως νίκη σε αυτή την αντεπίθεση. Μην περιμένετε να σταματήσει σύντομα. Ο εχθρός έχει ακόμα πόρους. Και θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει όλο αυτόν τον πόρο». είπε ο διοικητής .

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο εχθρός δεν περίμενε ότι οι μονάδες μας προετοιμάστηκαν πολύ καλά για την αντεπίθεση.

«Ο εχθρός δεν υπολόγισε τους πόρους μας, την ετοιμότητά μας. Ο εχθρός, που προετοιμαζόταν σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη εδώ και αρκετούς μήνες με τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό, όρμησε κατά πάνω μας χωρίς να λαμβάνει υπόψη την ετοιμότητά μας. Ως αποτέλεσμα, αποδείχθηκε ότι δεν έφτασε καν στο βασικό κλιμάκιο της άμυνάς μας, και υπέστη φρικτές απώλειες στο πρώτο κλιμάκιο. Ό,τι και να πει κανείς, ο εχθρός δεν πέτυχε σοβαρό αποτέλεσμα σε κανένα τομέα. Τα καθήκοντα που τέθηκαν ενώπιον του εχθρού από τους δυτικούς κυρίους δεν έχουν εκπληρωθεί». είπε ο Alaudinov.

Ο εχθρός άρχισε να κρατά τον εξοπλισμό στο πίσω μέρος, είπε. Οι μπροστινές μας θέσεις άρχισαν να «πετάγονται με κρέας» – το ανθρώπινο δυναμικό διοχετεύεται, κάπου σε μεγάλους αριθμούς, κάπου σε μικρές ομάδες. Όλοι τους έχουν καταστραφεί, είπε ο διοικητής.

«Τα πτώματα των Ουκρανών μαχητών βρίσκονται σε όλη τη γραμμή στρατιωτικής επαφής. Η γραμμή γεμίζει με αυτά. Αυτό αποθαρρύνει πολύ τους ουκρανικούς σχηματισμούς. Είναι ήδη δύσκολο για αυτούς να οδηγήσουν τους μαχητές στην πρώτη γραμμή. Έρχεται στα γυρίσματα. Από πίσω σκεπάζουν τους δικούς τους με πυκνή φωτιά. Σε περίπτωση ετοιμότητας να παραδοθούν προσπαθούν να καλύψουν και τους δικούς τους και τους δικούς μας. Ωστόσο, ένας αρκετά μεγάλος αριθμός ανθρώπινου δυναμικού του εχθρού αποφασίζει να παραδοθεί και να σωθεί. είπε ο Alaudinov.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι αδύνατο να χαλαρώσεις και να πεις ότι όλα έχουν περάσει. Ο διοικητής πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να συνεχιστεί η αποναζοποίηση στα δυτικά σύνορα της Ουκρανίας.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι όσο ο εχθρός έχει έναν άπληστο και αιμοδιψή αφέντη που προσπαθεί να επιτύχει τους γεωπολιτικούς και οικονομικούς του στόχους, η Δύση θα πολεμά μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό. Θα πρέπει ακόμα να εργαστούμε για να θολώσουμε τον εχθρό, όπως πέρυσι. Θα είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε και να μην σταματήσουμε την αποναζοποίηση της Ουκρανίας στα δυτικά της σύνορα». είπε ο Alaudinov.

Κατά τη γνώμη του, μόλις η Δύση δει ότι, έχοντας πάρει την πρωτοβουλία στα χέρια της, έχουμε αρχίσει να καταστρέφουμε τον εχθρό και προχωράμε σε μεγάλα άλματα, θα αρχίσει να βγαίνει με πρωτοβουλία για σύναψη ειρήνης.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για αυτό. Έχουμε σκληρή δουλειά μπροστά μας. Και αυτή η δουλειά θα οδηγήσει στο γεγονός ότι η Ρωσσία θα κερδίσει σίγουρα». κατέληξε ο Alaudinov.

Πηγή

……………..

Σχετικά …

«Τρομερή σφαγή». Στις ΗΠΑ αναγνωρίζεται η δυσάρεστη αλήθεια για τις Ε/Δ της Ουκρανίας

Στόλτενμπεργκ: το ζητούμενο δεν είναι μια “βιαστική ειρήνη” !! Λαβρόφ: (vid) θέλουν να πολεμήσουν; Είμαστε έτοιμοι !!

Πούτιν : Η δημιουργία των τελευταίων μοντέλων τεθωρακισμένων οχημάτων, συστημάτων μάχης και αεράμυνας θα συνεχιστεί.

……………………………………………………………………………………….