Τρία αδέλφια πολεμούν !! Πούτιν: Είπα να επιστρέψει ο ένας !! “Όχι δεν μπορώ” !! Είναι διαταγή !! Λέει: «Ναι!»

News
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συναντά πολεμικούς ανταποκριτές - RIA Novosti, 1920, 18/06/2023
© RIA Novosti / Gavriil Grigorov Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συναντά πολεμικούς ανταποκριτές
ΑΛΦΕΙΟΣ : Μια ιστορία που δείχνει το σθένος του ρωσσικού λαού, για την υπεράσπιση των αδελφών τους, που βρίσκονται κάτω από την μπότα των νεοναζί του Κιέβου, αλλά και την προστασία της οικογένειας, από τον αρχηγό του ρωσσικού κράτους !!
………………..
Ο Πούτιν είπε πώς διέταξε ένα από τα τρία αδέρφια να επιστρέψει από τη ζώνη NVO
.
Ο Πρόεδρος της Ρωσσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν ,είπε πώς διέταξε την επιστροφή ενός από τα τρία αδέρφια που συμμετείχαν στην ειδική επιχείρηση στην κατεύθυνση Zaporozhye από τη ζώνη ειδικής επιχείρησης, το βίντεο προβλήθηκε στο πρόγραμμα Moscow. Kremlin. Putin στο κανάλι Rossiya 1 .
Την ιστορία δημοσίευσε το RIA Novosti .

“Έγινε γνωστό – μου αποκάλυψε ο Yunusbek – ότι τρία αδέρφια πολεμούν προς την κατεύθυνση του Zaporozhye. Τρία! Ήδη έπρεπε να τηλεφωνήσω στον πρεσβύτερο και να πω ότι είσαι ο μεγαλύτερος και να πάρω μια απόφαση, αλλά στείλε έναν από τους αδελφούς έξω από το ζώνη μάχης», είπε ο αρχηγός του κράτους.

Όταν ρωτήθηκε από τον στρατιωτικό ανταποκριτή εάν ο πρόεδρος επέστρεψε έναν από τους αδελφούς αλεξιπτωτιστών «σχεδόν δια της βίας», ο Πούτιν απάντησε καταφατικά.
.
“Ναι, ο αδερφός του πέθανε εκεί, τον κάλεσα και του είπα:” Νομίζω ότι πρέπει να μετακομίσεις σε άλλο μέρος υπηρεσίας.” -” Όχι, δεν μπορώ, πρέπει να εκδικηθώ τον αδελφό μου … “- Εγώ ήδη τότε έπρεπε να πω: «Αυτή είναι η εντολή του Ανώτατου Αρχηγού». Λέει: «Ναι!» Ειλικρινά! – αυτός είπε.
Την ίδια ώρα, ο Πούτιν είπε ότι σχεδόν όλοι οι τραυματίες στρατιώτες με τους οποίους μίλησε θέλουν να επιστρέψουν μετά το νοσοκομείο «στη ζώνη ειδικής επιχείρησης, στους συντρόφους τους».
.
Η Ρωσσία ξεκίνησε στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους. Ο Πούτιν χαρακτήρισε τον στόχο του «την προστασία των ανθρώπων που έχουν υποστεί εκφοβισμό και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια».

………………………………………………………………………………………….