Οργή των Ουκραναζί για ένα ρεπορτάζ του γαλλικού καναλιού TF1 που δεν τους υποστηρίζει !! (vid)

News TOP VIDEOS

ΑΛΦΕΙΟΣ : Μια παροιμία του σοφού Ελληνικού Έθνους λέει : “δώσε αέρα στον χωριάτη, να σου ανέβει στο κρεβάτι” !! Εδώ έχουμε άλλη μια αντίδραση – επιβεβαίωση του χαρακτηρισμού khokhol (χαχόλοι) !!

Ιστορικά, οι σήμερα ονομαζόμενοι Ουκρανοί χρησιμοποιούσαν τον όρο khokhol (χαχόλοι) μεταξύ τους ως μια μορφή εθνοτικού αυτοπροσδιορισμού, προκειμένου να διαχωριστούν εμφανώς από τους Ρώσσους. !!

Πάντως, σύμφωνα με όσα ιστορικά γράφονται, αρχαίος λαός με το όνομα “Ουκρανοί” δεν καταγράφεται πουθενά !! Οι Ουκρανοί ήταν παλιότερα γνωστοί με ονόματα όπως Ρουθήνοι, Μικρορώσσοι και Κοζάκοι.

Δείτε την επεξήγηση της λέξης … χαχόλος αρσενικό , ρωσική хохол (xaxól) .

  1. άνθρωπος που είναι μεγαλόσωμος, άχαρος→ ο ατσούμπαλος
  2. ο άξεστος, ο αγροίκος· ο άνθρωπος που δεν έχει τρόπους, ο χωριάτης (μεταφορικά)

Από το 2014, ειδικά, έχουν καβαλήσει το καλάμι και νομίζουν ότι είναι … μιμίδια, πόσο μάλλον, μετά την επίσκεψη των αμερικανών ιθυνόντων, τον Δεκέμβριο του 2016, που άρχισαν να θεωρούν ότι είναι … “πλανηταρχίδια” και απαιτούν από όλους να τους έχουν στα όπα όπα !!

………………………

Ρεπορτάζ της γαλλικής τηλεόρασης για το πώς ο ρωσσικός στρατός αποκρούει την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προκάλεσε υστερία στην Ουκρανία.

Η πλοκή του δημοφιλέστερου γαλλικού καναλιού δείχνει την εντατική κίνηση ρωσσικού στρατιωτικού εξοπλισμού, οχυρώσεις, πυρά στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, προετοιμασία drones FPV για χτυπήματα.

Ο Ρωσσικός στρατός μετέφερε τον Γάλλο δημοσιογράφο στην τοποθεσία, είπε πώς προετοιμάζονταν για την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, πραγματοποίησαν περιοδεία στην πιρόγα – (χαράκωμα) .

Στην Ουκρανία, η ιστορία έχει ήδη προκαλέσει οργή, καθώς σε αυτήν ο δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ από τις θέσεις των ρωσσικών στρατευμάτων, χωρίς να υποστηρίζει τους Ουκρανούς.

https://twitter.com/djuric_zlatko/status/1670073133053689858

…………………………………………………………………………………………………………………….