Απίστευτο σπορ !! (vid) Με Lada Niva για κυνήγι Leopard οι Ρώσσοι !!

News TOP VIDEOS
Τα τανκς Leopards έπεσαν πραγματικά στον πάτο όταν ακόμη και το Lada πήγε να τα κυνηγήσει 😆 
ΑΛΦΕΙΟΣ : Αναμενόμενο, αφού από τον Ιανουάριο, γράφαμε ότι είχε ανακοινωθεί … Bonus έως 3εκ. ρούβλια για κάθε άρμα Leopard και Abrams !! Θα το κάνουν σπορ οι Ρώσσοι !!
… 😀
«Καθορίστε τα ακόλουθα εφάπαξ ποσά. Για την κατάσχεση μιας δεξαμενής Leopard οποιασδήποτε τροποποίησης σε πρόσωπο που κατέλαβε απευθείας τη δεξαμενή σε κατάσταση λειτουργίας – στο ποσό των 3 εκατομμυρίων ρούβλια. Άτομα που συμμετείχαν στη σύλληψη της δεξαμενής (έως 10 άτομα συμπεριλαμβανομένων) – 500 χιλιάδες ρούβλια. Για την καταστροφή μιας δεξαμενής Leopard οποιασδήποτε τροποποίησης σε άτομο που κατέστρεψε άμεσα μια δεξαμενή – στο ποσό του 1 εκατομμυρίου ρούβλια. Άτομα που συμμετείχαν στην καταστροφή της δεξαμενής (μέχρι 5 άτομα συμπεριλαμβανομένων) – 150 χιλιάδες ρούβλια το καθένα », αναφέρει το ψήφισμα.
… 😆 
.
Κι έτσι, όπως γράφει το Spiegel, τα Ουκρανικά τανκς που συμμετέχουν στην αντεπίθεση στην περιοχή Zaporozhye προσομοιώνουν βλάβες των οχημάτων μάχης τους από φόβο να πολεμήσουν τον ρωσικό στρατό, δήλωσαν εκπρόσωποι του πληρώματος ενός τανκς Leopard 2 που βρίσκεται κοντά στις εχθροπραξίες 😀 😆 
.
Ως απόδειξη, δείτε βίντεο …
… ➡ “Αντεπίθεση” με νέα τακτική (vid) Οι Ουκρανοί παρατάνε τα άρματα, κάνουν τους ψόφιους, μετά τρέχουν πίσω, ξανακάνουν τους ψόφιους και τανάπαλιν !!
… ➡ “Αντεπίθεση” !! Ουκρανοί παραδίνονται με λευκή σημαία και ψηλά τα χέρια !! (vid)
… ➡ Στην Ουκρανία τα Leopard 2A6, Bradley A2, πρωτοπορούν στον διαγωνισμό scrap !! (vid)
… ➡ Ο δρόμος του θανάτου (vid) για τα προελαύνοντα “Leopards” και “Bradley” στο μέτωπο Zaporozhye
… ➡ “Iris” cut – (vid) Γερμανικό σύστημα αεράμυνας IRIS-T SLM χτυπήθηκε από ρωσσικό “Lancet”
… ➡ “Αντεπίθεση” !! (vid) Άρματα και κανόνια γίνονται scrap από ρωσσικά drone Lancet
😀 😆 😛 
.
Κι όπως είπε ο Πούτιν, κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης, η Ουκρανία έχει ήδη χάσει περισσότερα από 600 άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα.

…………………………………………………………………………………………………