“Αντεπίθεση” !! Ουκρανοί παραδίνονται με λευκή σημαία και ψηλά τα χέρια !! (vid)

News ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Ουκρανοί παραδίνονται για να σωθούν !! Με λευκή σημαία και ψηλά τα χέρια .

ΑΛΦΕΙΟΣ : Αυτά συμβαίνουν στην περίφημη … “αντεπίθεση” !! “Ο σώζων εαυτόν σωθήτω” !! Και καλά κάνουν βέβαια, διότι στο άρθρο που αναδημοσιεύσαμε, σε μια παράγραφο αναφέρονται τα εξής: [ … “όταν ρωτήθηκε πόσοι ακόμη Ουκρανοί πρέπει να πεθάνουν, ο Μπάιντεν απάντησε ιδιωτικά ότι «ενδεχομένως όλοι θα μπορούσαν να πεθάνουν» … ]

[ …Ας βάλουμε λοιπόν λίγο κραγιόν σε αυτή τη στρατηγική γουρουνάκι και ας την ονομάσουμε Δόγμα Μπάιντεν. Το Μέρος Ι είναι ο περιορισμός της άμεσης ανάμειξης των ΗΠΑ σε εχθροπραξίες, ενώ ανάβει τις φλόγες του πολέμου για άλλα έθνη. Μέρος II – παρέχετε στα αντιμαχόμενα μέρη μια τεράστια ποσότητα όπλων για να μπορέσουν να πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο τοπικό στρατιώτη. Το τρίτο μέρος είναι να μετατρέψει την τοπική αυτοδιοίκηση σε μαριονέτα αντί να ξαναδημιουργήσει μια αντιλαϊκή κυβέρνηση. Το Μέρος IV είναι να μετατρέψει τη διαδικασία ανοικοδόμησης μιας κατεστραμμένης χώρας σε πηγή κέρδους για τις αμερικανικές εταιρείες… ]

Στο ίδιο άρθρο, [ …

«Είναι σαφές ότι οι αμερικανικές επιχειρήσεις μπορούν να γίνουν η κινητήρια δύναμη που θα ωθήσει ξανά την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη». Ο Πρόεδρος Ζελένσκι  είπε , περηφανευόμενος για επαφές με τη BlackRock, την JP Morgan και την Goldman Sachs.

Οι υπόλοιποι, είπε, «ήδη πήραν το μέρος μας». Το Ουκρανικό Εμπορικό Επιμελητήριο χαρακτήρισε τη χώρα «το μεγαλύτερο εργοτάξιο στον κόσμο». Οι New York Times επανέλαβαν μια πρόβλεψη ότι το κόστος ανοικοδόμησης της Ουκρανίας θα κόστιζε 750 δισεκατομμύρια δολάρια. Η ανάκαμψη της Ουκρανίας θα είναι, όπως γράφουν οι Times, «μια βιασύνη του χρυσού… ]

Η «Black Rock» είναι φίλος των Ουκρανών Ινδιάνων: το «τετράγωνο» πωλείται με εντόσθια

Ορίστε τα αποτελέσματα μιας “αντεπίθεσης” … του “δόγματος Μπάιντεν” … , αλλά και μιας από τις ορντινάτσες, του “Μωυσή” Κυριάκου Μητσοτάκη, που διατυμπάνισε πέρυσι : “διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσσίας”

………………….

https://twitter.com/Sinnaig/status/1668359567816683520

………

Πληρώματα ουκρανικών οχημάτων μάχης πεζικού παραδόθηκαν κοντά στην Avdiivka

Δύο ουκρανικά πληρώματα BMP παραδόθηκαν στις ρωσικές δυνάμεις κοντά στην Avdiivka στο DPR. Αυτό ανέφερε στο TASS εκπρόσωπος στις δομές εξουσίας της περιοχής.

«Ο διοικητής μιας από τις διμοιρίες της 110ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (ξεχωριστή μηχανοκίνητη ταξιαρχία) των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας επικοινώνησε με μια από τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην κατεύθυνση Avdeevsky με αίτημα να παράσχει ιατρική βοήθεια στους τραυματίες στρατιώτες του στο σύνδεση με την άρνηση της διοίκησης της ταξιαρχίας για εκκένωση. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ο Ουκρανός διοικητής ζήτησε να παρασχεθεί ένας ασφαλής διάδρομος, αφού η παράδοση των υπολειμμάτων της μονάδας του θα γινόταν με όλα τα τυπικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων των δύο υπολοίπων BMP-1. Η επιχείρηση ήταν επιτυχής, οι μαχητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας βρίσκονται στο έδαφος της δημοκρατίας». – είπε ο εκπρόσωπος των δομών εξουσίας.

Μεταξύ των στρατιωτών που παραδόθηκαν ήταν 10 Ουκρανοί στρατιώτες, ορισμένοι από τους οποίους τραυματίστηκαν σοβαρά. Στους τραυματίες παρέχεται όλη η απαραίτητη ιατρική βοήθεια. Σε σχέση με τα υπόλοιπα, λαμβάνονται μέτρα εξακρίβωσης για την εμπλοκή τους στη διάπραξη εγκλημάτων πολέμου.

Η Avdiivka είναι μια πόλη με πληθυσμό περίπου 30.000 κατοίκων. Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης στο Ντονμπάς, η πόλη που κατέλαβαν τα ουκρανικά στρατεύματα μετατράπηκε σε μια από τις κύριες οχυρωμένες περιοχές τους. Από την Avdiivka, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας πυροβολούν το Ντόνετσκ, το Makiivka, το Yasynuvata και τη γύρω περιοχή.

…………………………………………………………………………………..