Αυτή τη φορά τα παιδιά βρέθηκαν πραγματικά !! Ο πρόεδρος της Κολομβίας είχε εκτεθεί στις 18 Μαΐου 2923, όταν δήλωσε ότι είχαν βρεθεί !!

News TOP STORIES

ΑΛΦΕΙΟΣ : Εμείς της ιστοσελίδας ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ, νοιώθουμε την ανάγκη, να ζητήσουμε μια μεγάλη συγγνώμη από τους αναγνώστες μας, διότι, στις 18 Μαΐου 2023, μεταδώσαμε πληροφορίες από RIA Novosti , Reuters , BBC News , aviacionline , ότι είχαν βρεθεί τα παιδιά !!

Όμως, αυτή την πληροφορία τότε, την έδινε ο ίδιος ο πρόεδρος της Κολομβίας !!

[ …Οι ένοπλες δυνάμεις της Κολομβίας βρήκαν τέσσερα παιδιά ζωντανά στη ζούγκλα του τμήματος Caqueta που ήταν επιβάτες ενός συνετρίβη Cessna 206 και πέρασαν 16 ημέρες στο δάσος, δήλωσε ο πρόεδρος Γκουστάβο Πέτρο.

“Μετά από εντατική έρευνα που διεξήγαγαν οι ένοπλες δυνάμεις μας, βρήκαμε ζωντανά τέσσερα παιδιά που αγνοούνταν ως αποτέλεσμα αεροπορικού δυστυχήματος στη Γκουαβιάρα. Χαρά για τη χώρα”, έγραψε ο Πέτρο στον λογαριασμό του στο Twitter… ] … , που μάλλον του είχαν δώσει λάθος πληροφορίες οι υπηρεσίες του …

Οπότε, δεν φταίνε ούτε τα πρακτορεία !!

Αυτή τη φορά, τα παιδιά βρέθηκαν πραγματικά και είναι σίγουρο αφού τα βλέπουμε στα βίντεο !!

Τουλάχιστον τώρα, ο πρόεδρος της Κολομβίας Γκουστάβο Πέτρο, δεν βρέθηκε εκτεθειμένος όταν δήλωσε στις 9 Ιουνίου, ότι οι αρχές βρήκαν ζωντανά τέσσερα παιδιά που επέζησαν από ένα μικρό αεροπορικό δυστύχημα πριν από 40 ημέρες και είχαν γίνει αντικείμενο εντατικής έρευνας στη ζούγκλα του Αμαζονίου που κρατούσε τους Κολομβιανούς σε έξαρση.

Οι φωτογραφίες που παρέχονται από τον κολομβιανό στρατό δείχνουν στρατιώτες να φροντίζουν τέσσερα παιδιά στη ζούγκλα. Τα παιδιά ήταν μόνα όταν τα βρήκαν οι ερευνητές και τώρα λαμβάνουν ιατρική βοήθεια, είπε ο Πέτρο στους δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του στην Μπογκοτά από την Κούβα, όπου υπέγραψε συμφωνία κατάπαυσης του πυρός με εκπροσώπους της ομάδας ανταρτών του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού. Ο πρόεδρος είπε ότι τα παιδιά είναι ένα «παράδειγμα επιβίωσης» και προέβλεψε ότι το έπος τους «θα μείνει στην ιστορία».

…..

………………………………………………………………………………………………….