Οι Ουκραναζί έπληξαν ένα κέντρο αναψυχής για παιδιά στο Genichesk β/ανατολικά της Κριμαίας

News
Ο βομβαρδισμός στρατοπέδου πρωτοπόρων στην περιοχή Kherson με τρεις πυραύλους Storm Shadow από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.  Πάγωμα βίντεο
Ο βομβαρδισμός στρατοπέδου πρωτοπόρων στην περιοχή Kherson με τρεις πυραύλους Storm Shadow από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Πάγωμα βίντεο

ΑΛΦΕΙΟΣ : Από το 2014 τα ίδια κάνουν … Δείτε στο τέλος βίντεο …

Ισορροπία: Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έπληξαν το κέντρο αναψυχής παιδιών στην περιοχή Genichesk με πυραύλους Storm Shadow

Ουκρανικά στρατεύματα εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση σε κέντρο αναψυχής για παιδιά στην περιοχή Genichesk της περιφέρειας Χερσώνας, βορειοανατολικά της Κριμαίας, δήλωσε στο RIA Novosti, εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
.
“Υπήρξε μια επίθεση με πυραύλους, πιθανώς Storm Shadow, σε ένα κέντρο αναψυχής για παιδιά. Οι μονάδες αεράμυνας κατέρριψαν έναν πύραυλο· δύο πύραυλοι, δυστυχώς, έπεσαν στην περιοχή της βάσης”, είπε.
.
Βρετανικός πύραυλος Storm Shadow / Scalp - RIA Novosti, 1920, 06/08/2023
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις φέρονται να επιτέθηκαν στο Λουγκάνσκ με πυραύλους Storm Shadow Χθες
.
Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώθηκαν από τον ενεργό κυβερνήτη της περιοχής Βλαντιμίρ Σάλντο . Στο τηλεγραφικό κανάλι έγραψε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χτύπησαν το στρατόπεδο των πρωτοπόρων, διευκρινίζονται πληροφορίες για τα θύματα.
.
Η διοίκηση της περιοχής Χερσών τόνισε ότι μόνο άμαχοι και πολιτικά αντικείμενα εντοπίστηκαν στη Σούβλα Αραβάτ, η οποία δέχτηκε πυρά από τον ουκρανικό στρατό.
“Τα τοπικά οικοτροφεία στεγάζουν προσωρινά τόσο τους κατοίκους που εκκενώθηκαν από τη Χερσώνα όσο και εκείνους που διασώθηκαν πρόσφατα από τις συνέπειες της καταστροφής του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya. Κυρίως είναι γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι”, ανέφερε η περιφερειακή διοίκηση σε ένα τηλεγραφικό κανάλι.
.

…………………

Όταν το 2014, έγινε το πραξικόπημα στο Κίεβο και οι κάτοικοι της Μαριούπολης βγήκαν στους δρόμους αντιδρώντας …

…………………………………………………………………………..