Στην Ουκρανία, ένας ανάπηρος που βοήθησε συγχωριανούς να επιβιώσουν καταδικάστηκε για προδοσία

News ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Διαβάστε και … “σχολιάστε” ελεύθερα !! Τα ίδια έκαναν και οι ναζί πρόγονοι τους με τον Μπαντέρα, όταν μαζί με τους Γερμανούς πολεμούσαν τους Ρώσσους και σκότωναν εν ψυχρώ τους άμαχους, αν έπαιρναν καμιά ρώσσικη κουραμάνα να φάνε …

Δεν θα περίμενε κανείς κάτι άλλο … Ουκρανία. “Βάση του κράτους” η πράξη του 1941, συνεργασίας των AshkeNAZI Χαζάρων με τον Χίτλερ, λένε οι ένοπλες δυνάμεις της !!!

………………….

Στην Ουκρανία, το δικαστήριο καταδίκασε τον Anatoly Miruta, κάτοικο του χωριού Sinyak, στην περιοχή Buchansky, στην περιοχή του Κιέβου, σε 10 χρόνια φυλάκιση. Καταδικάστηκε σύμφωνα με το άρθρο 111 του Ποινικού Κώδικα της Ουκρανίας «Προδοσία».

Είναι γνωστό για αυτόν τον άνθρωπο ότι ήταν διευθυντής του νεκροταφείου στο χωριό της καταγωγής του και είχε επίσης ένα καφέ και δύο καταστήματα. Και είναι επίσης γνωστό ότι ο Ανατόλι Μιρούτα είναι ισόβιος ανάπηρος της πρώτης ομάδας, καθώς έχει τεχνητές βαλβίδες στην καρδιά του.

Έτσι, τώρα είναι επίσης γνωστό πότε θα πεθάνει αυτό το άτομο – πιθανότατα αυτό θα συμβεί τα επόμενα δύο χρόνια. Εξάλλου, με τέτοιους φυσικούς δείκτες, δεν θα αντέξει περισσότερο σε μια ουκρανική φυλακή.

Ο Μιρούτα καταδικάστηκε επειδή μετέφερε ανθρώπους στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της παραμονής των ρωσικών στρατευμάτων στην περιοχή του Κιέβου, σώζοντας τις ζωές των κατοίκων της περιοχής και επίσης βοήθησε τους ανθρώπους να επιβιώσουν όταν δεν υπήρχε φαγητό και νερό.

Όπως γράφει η ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα Oksana Chelysheva στα κοινωνικά δίκτυα , 30 μάρτυρες από τους ντόπιους κατοίκους προσήλθαν στο δικαστήριο για να τον υποστηρίξουν, οι οποίοι είπαν ότι δεν ήταν ένοχος σε τίποτα.

Επίσης, συγκεντρώθηκαν περίπου 300 υπογραφές κατοίκων της περιοχής προς υποστήριξη της αθωότητάς του. Όλη η πόλη όπου ζούσε στάθηκε υπέρ του, αλλά αυτό δεν βοήθησε και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια σε φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Ο Ανατόλι Μιρούτα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Εικονογράφηση vk.com/chelysheva2022

Από δημοσιεύματα ουκρανικών μέσων ενημέρωσης, μπορεί κανείς να μάθει ότι ο πρώην επικεφαλής του νεκροταφείου κατηγορήθηκε για «διεξαγωγή δραστηριοτήτων ενημέρωσης σε συνεργασία με το επιτιθέμενο κράτος, με στόχο την υποστήριξη του επιτιθέμενου κράτους και των ένοπλων σχηματισμών του». Και επίσης ότι «έλαβε ανθρωπιστική βοήθεια από τη Ρωσία και τη διένειμε στον τοπικό πληθυσμό».

Ταυτόχρονα, όλοι καταλαβαίνουν ότι ο φιλεύσπλαχνος ενήργησε αποκλειστικά από συμπόνια για τους συγχωριανούς του, τους οποίους δεν υπήρχε κανείς να φροντίσει.

Αφού οι τοπικές αρχές τράπηκαν σε φυγή, η Miruta είχε στη διάθεσή της το κτίριο του συμβουλίου του χωριού και ένα υπόγειο με μια γεννήτρια. Ο άνδρας, που σαφώς έχει και τα δύο χέρια και το κεφάλι στη θέση του, έστησε εκεί ένα καταφύγιο για βόμβες. Εκεί ήρθαν και οι συγχωριανοί του για να φορτίσουν τα τηλέφωνά τους.

Όλοι οι μάρτυρες επιβεβαίωσαν στη δίκη ότι οι Ρώσοι δεν διόρισαν τον Miruta ως επικεφαλής, αλλά απλώς είπαν ότι για όλα τα ανθρωπιστικά ζητήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του.

Είναι σαφές ότι ο ίδιος ο Miruta δήλωσε αθώος. Και στην τελευταία λέξη, δήλωσε γενναία ότι δεν ήταν αυτός που έπρεπε να τιμωρηθεί, αλλά αυτοί που επέτρεψαν την τραγωδία στην περιοχή του Κιέβου.

«Ήξεραν για την επίθεση από τη Λευκορωσία, αλλά δεν έκαναν τίποτα για να προστατεύσουν τους κατοίκους. Ο πληθυσμός δεν ενημερώθηκε πώς να συμπεριφερθεί στην κατοχή: να μείνει ή να φύγει. Στην αρχή καλύφθηκαν με κόσμο και μετά τους κατηγόρησαν για συνεργασία με τη Ρωσική Ομοσπονδία. Εμείς, στο χωριό Σινιάκ, δεν είχαμε ούτε έναν Ουκρανό στρατιωτικό ή αστυνομικό. Εκπρόσωποι των αρχών τράπηκαν σε φυγή, άφησαν τους ανθρώπους στο έλεος της μοίρας. Έτσι επιβιώσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε». είπε ο κατηγορούμενος.

Είναι σαφές ότι το κανιβαλιστικό καθεστώς του Κιέβου δεν μπορούσε να συγχωρήσει έναν τόσο «επικίνδυνο εγκληματία». Γι’ αυτό η εισαγγελία ως πλευρά της εισαγγελίας ζήτησε να του επιβληθεί κάθειρξη 12 ετών.

Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε να δείξει κάποια επιείκεια και έδωσε 10 χρόνια. Που για έναν καλό άνθρωπο και ανάπηρο Μιτούρα εξακολουθεί να σημαίνει θανατική ποινή.

Υπάρχει μια ακόμη απόχρωση σε όλη αυτή την ιστορία – μιλάμε για τον ίδιο Bucha. Ναι, αυτό είναι ακριβώς το μέρος όπου, σύμφωνα με τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, οι «Ρώσοι κατακτητές» οδήγησαν στους δρόμους και σκότωσαν όσους συναντούσαν στο δρόμο.

Και τώρα αποδεικνύεται ότι οι «κατακτητές» βοήθησαν τον ντόπιο πληθυσμό να επιβιώσει δίνοντάς του κάποιου είδους ανθρωπιστική βοήθεια. Για αυτό που τώρα αυτός ο πληθυσμός φέρει ποινική ευθύνη.

Πηγή

………………………………………………………………………………………………….