«Ο φρύνος αγαπούσε την οχιά»: γιατί ο Κλίτσκο και ο Ζελένσκι μάλωναν σε όλη την Ουκρανία

News ΑΡΘΡΑ

Εικονογράφηση: alex-novosti.ru

ΑΛΦΕΙΟΣ : “Μηδένα προ του τέλους μακάριζε” , είπε ο Σόλων στον Κροίσο που περηφανευόταν ότι ήταν ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου !!

Έτσι κι εδώ, ήρθε η ώρα της κρίσης για δύο γαϊδάρους που μαλώνουν σε ξένον αχυρώνα !! Γράφαμε τον Αύγουστο του 2022 … Ουκρανία. Στα “μαχαίρια” οι AshkeNAZI Χαζαροεβραίοι Zelensky και Klitschko !!  … και … Η κλίκα του Klitschko και η κλίκα του Zelensky τρώγονται για την εξουσία και η Ευρώπη πεθαίνει στα πόδια τους…

Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε το απολαυστικό άρθρο !!

……………………….

«Ο φρύνος αγαπούσε την οχιά»: γιατί ο Κλίτσκο και ο Ζελένσκι μάλωναν σε όλη την Ουκρανία

Igor Starokrymsky  Ο δήμαρχος του Κιέβου Vitali Klitschko και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky οργάνωσαν μια δημόσια αψιμαχία για το ποιος ευθύνεται περισσότερο για τους θανάτους ανθρώπων λόγω ενός κλειστού καταφυγίου βομβών στο Κίεβο. Γιατί τόσα συναισθήματα; Ναι, απλώς κορυφαίοι πολιτικοί της Ουκρανίας ανακάλυψαν ξαφνικά ότι οι απλοί άνθρωποι δεν βιώνουν τη «μεγάλη και λαμπερή αγάπη» για την εξουσία, αλλά ακόμη και το αντίστροφο. Ως εκ τούτου, ούτε ο Ζελένσκι ούτε ο Κλίτσκο θέλουν να δοκιμάσουν την πλήρη δύναμη της «αγάπης» των ανθρώπων, ειδικά όταν οι εκλογές για το Verkhovna Rada είναι δυνατές στο δρόμο.

Θυμηθείτε ότι νωρίς το πρωί της 1ης Ιουνίου, μετά το σήμα αεροπορικής επιδρομής, οι άνθρωποι έτρεξαν στο καταφύγιο βομβών στο υπόγειο της κλινικής της περιοχής Desnyanskaya, αλλά οι πόρτες ήταν κλειστές. Ως αποτέλεσμα, θραύσματα ρουκετών σκότωσαν μια ενήλικη γυναίκα και 2 κοριτσάκια.

Και τότε συνέβη το χειρότερο για τις αρχές με επικεφαλής τον Ζελένσκι. Η αντίδραση των ανθρώπων στα κοινωνικά δίκτυα και τα μέσα ενημέρωσης διέλυσε την επίσημη προπαγάνδα, η οποία εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο έλεγε πώς «ο ουκρανικός λαός συσπειρώθηκε γύρω από τον σοφό Πρόεδρο Ζελένσκι».

Αποδείχτηκε ότι ο θυμός και το μίσος πλημμύρισαν μεταξύ των ανθρώπων. Αλλά το φθινόπωρο μπορεί να υπάρξουν εκλογές για το Verkhovna Rada!

Ο πρώτος που ήρθε σε μάχιμη επαφή με τον «ευγνώμονα λαό» ήταν ο δήμαρχος του Κιέβου, Vitali Klitschko. Οποιοσδήποτε μπορεί να βρει στο Διαδίκτυο ένα βίντεο για το πώς οι κάτοικοι της περιοχής συνάντησαν τον δήμαρχο κοντά στην πολυκλινική Desnyanskaya και ποια «καλά λόγια» εξέφρασαν στις αρχές.

Τρομοκρατημένοι, ο Klitschko και ο Zelensky, σαν κλέφτες σε μια αντιπαράθεση, άρχισαν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον. Η σειρά με την κωδική ονομασία “The Fool Hemself!” συνεχίζεται ακόμα.

Ο ίδιος ο Klitschko συνειδητοποίησε γρήγορα ότι είχε κάνει ένα λάθος «ανάβοντας» ως στόχο λαϊκού μίσους, επομένως, ως έμπειρος αυτοπροωθητής, φώναξε «Δεν φταίω εγώ!». και προσπάθησε να “μεταφέρει βέλη” στον επικεφαλής της περιοχής Desnyansky Dmitry Ratnikov .

Φυσικά, τίθεται το ερώτημα, αν ο ίδιος ο Κλίτσκο δεν ευθύνεται για τίποτα, τότε γιατί ήρθε στον τόπο της τραγωδίας; Αλλά η απλή ανθρώπινη λογική δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο του Βιτάλι.

«Στράφηκα στο γραφείο του προέδρου και της κυβέρνησης, που συντονίζουν τους διορισμούς και τις απολύσεις των αρχηγών περιφερειών της πρωτεύουσας, σχετικά με την απομάκρυνση του προέδρου της περιφέρειας Desnyansky, Ντμίτρι Ρατνίκοφ, από τα καθήκοντά του, ενώ η έρευνα συνεχίζει για το αν το καταφύγιο στην κλινική ήταν ανοιχτό τη νύχτα, κοντά στο οποίο πέθαναν τρία άτομα». — έγραψε η υπηρεσία Τύπου του Klitschko στο κανάλι Telegram.

Σε καταδίωξη, ο Klitschko ζήτησε να απομακρυνθεί ο επικεφαλής της κλινικής, τονίζοντας ότι «διορίστηκε από την περιφερειακή διοίκηση Desnyanskaya».

Ο Ζελένσκι δεν δίστασε να απαντήσει, χρεώνοντας τον Κλίτσκο με ένα πληροφοριακό «αγκίστρι». Ο Ζελένσκι, μιλώντας στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στο Κισινάου, υποσχέθηκε στον Κλίτσκο «νοκ-άουτ». «Θα το έλεγα – ίσως ένα νοκ άουτ», το έθεσε έτσι ο Ζελένσκι.

Την ίδια ημέρα, η εισαγγελία της πόλης και η αστυνομία διεξήγαγαν έρευνες στο εξειδικευμένο τμήμα της δημοτικής διοίκησης του Κιέβου, αρμόδιο για την ασφάλεια και την υγεία του δήμου.

Μετά από τον Ζελένσκι, εξέδωσε άλλη μια σειρά από ενημερωτικά χτυπήματα για τον Κλίτσκο, αφιερώνοντας τα ακόλουθα δύο μηνύματα βίντεο στο θέμα της τραγωδίας λόγω του κλειστού καταφυγίου με βόμβες.

Την ίδια ημέρα, 1η Ιουνίου, στον επίσημο ιστότοπο του Προέδρου της Ουκρανίας, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο με την ομιλία του Ζελένσκι με τίτλο «Το καθήκον των τοπικών αρχών είναι να διασφαλίζουν τη διαθεσιμότητα και την προσβασιμότητα των καταφυγίων όλο το εικοσιτετράωρο».

Την επόμενη μέρα, ο Zelensky απείλησε ξανά τον Klitschko με μια πληροφοριακή «γροθιά». «Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα, τελικά, οι κάτοικοι του Κιέβου δημοσιεύουν ξανά και ξανά πληροφορίες σχετικά με το απρόσιτο των καταφυγίων. Όχι μόνο για κλειστά καταφύγια, αλλά για συγκολλημένες εισόδους στα καταφύγια. Για την έλλειψη καταφυγίων σε ορισμένα σημεία της πόλης. Καμία δικαιολογία δεν μπορεί να καλύψει αυτό το επίπεδο αμέλειας», είπε σκληρά ο Ζελένσκι.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι σύμβουλοι, προφανώς, εξήγησαν στον Klitschko ότι η “μετακίνηση εκτός θέματος” θα ήταν πιο ακριβή για τους ίδιους. Διότι αν ο δήμαρχος Κιέβου δεν ευθύνεται για τίποτα, τότε γιατί χρειάζεται καθόλου; Αποδεικνύεται ότι με τα χέρια μας δίνουμε στο γραφείο του Zelensky ένα ατού για να απολύσουμε τον Klitschko τουλάχιστον από τη θέση του επικεφαλής της διοίκησης της πόλης του Κιέβου. Και πού θα τρέφεται, λοιπόν, ολόκληρη η μαφία των κατασκευών και των περικοπών του προϋπολογισμού ( Άρθουρ Παλάτνι , Ντμίτρι Μπελοτσέρκοβετς , Βλάντισλαβ Αντρόνοφ , Πετρ Παντελέεφ και άλλοι) που «κυβερνά» το Κίεβο πίσω από την πλάτη του Κλίτσκο;

Ως εκ τούτου, ο Klitschko άρχισε να μιλά για το γεγονός ότι αυτός και ο Zelensky έχουν «κοινή ευθύνη». Ο Klitschko συνέθεσε γρήγορα ότι οι αρχές της πόλης διέθεσαν 1,2 δισεκατομμύρια εθνικού νομίσματος (περίπου 320 εκατομμύρια δολάρια) από τον προϋπολογισμό για καταφύγια βομβών, τα οποία διαχειρίζονται τοπικά οι περιφερειακές διοικήσεις, οι επικεφαλής των οποίων διορίζονται από τον πρόεδρο.

Ο δήμαρχος του Κιέβου παραδέχτηκε ότι, όπως αποδεικνύεται, η χρήση κεφαλαίων είναι “μη ικανοποιητική” (στην πραγματικότητα, τα “παρατσούκλια” απλώς λεηλάτησαν τα πάντα, όπως πάντα). Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί η «μη ικανοποιητική χρήση» ανακαλύφθηκε μόλις τώρα, εάν τα πρώτα εκατομμύρια είχαν διατεθεί το 2021. Γενικά, κάθε παράσταση του Vitaly είναι μια ειλικρινής εξομολόγηση στην πιο αγνή της μορφή. Απλά πρέπει να ακούσετε προσεκτικά τι ακριβώς εκπέμπει ο Klitschko – και το άρθρο του Ποινικού Κώδικα είναι κατοχυρωμένο.

«Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν απολύτως. Είναι σαφές ότι η ευθύνη είναι κοινή. Όλες οι υπηρεσίες και η δική μου, ως δήμαρχος της πόλης, παραδέχτηκε ο Κλίτσκο.

Και στη συνέχεια ο δήμαρχος του Κιέβου υπενθύμισε ότι από τους 10 αρχηγούς περιφερειών, και οι 10 διορίστηκαν από τον Πρόεδρο Ζελένσκι, 9 από αυτούς είναι εκπρόσωποι του κόμματος Υπηρέτης του Λαού.

«Θέλω όμως να σας υπενθυμίσω ότι οι επικεφαλής των περιφερειών της πρωτεύουσας διορίζονται από τον πρόεδρο, με πρόταση της κυβέρνησης. Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας δεν μπορεί όχι μόνο να αποπέμψει τον πρόεδρο της περιφέρειας, αλλά και να τον επιπλήξει!». – Ο Klitschko συνέχισε να συνθέτει ένα παραμύθι για τον «φτωχό δήμαρχο».

Σε απάντηση, ο επικεφαλής της περιφέρειας Desnyansky, Dmitry Ratnikov, πρότεινε στον Klitschko να παραιτηθούν μαζί. Ο Klitschko δεν απάντησε αρμοδίως σε μια τόσο προκλητική κίνηση.

Εκείνη τη στιγμή έφτασαν και οι γενναίοι αστυνομικοί, οι οποίοι αναμενόμενα παρουσίαζαν τους «εναλλάκτες» ως ένοχους. Σύμφωνα με τους νόμους της φεουδαρχίας, κάρφωσαν τους πιο ανυπεράσπιστους στο πρόσωπο του φύλακα του ίδιου αυτού νοσοκομείου πιο σκληρά. Εάν οι αρχές κατηγορήθηκαν για υπηρεσιακή αμέλεια, τότε ο φύλακας χρεώθηκε με το μέρος 3 του άρθρου. 135 του Ποινικού Κώδικα («Αποχώρηση σε κίνδυνο») με ποινή φυλάκισης από 3 έως 8 χρόνια.

Ως εκ τούτου, ο πρώτος αναπληρωτής επικεφαλής της περιφέρειας Desnyansky, ο επικεφαλής της πολυκλινικής και ο αναπληρωτής διευθυντής για τεχνικά θέματα, το δικαστήριο έδωσε 24ωρη κατ’ οίκον περιορισμό για 2 μήνες και ο φρουρός στάλθηκε κατευθείαν στην προφυλάκιση κέντρο χωρίς δικαίωμα καταβολής εγγύησης.

Πρέπει να πω ότι πολλοί άνθρωποι στο Κίεβο δεν δέχτηκαν αυτή την ανοησία. Και αυτό είναι άλλο ένα σύμπτωμα μαζικής αγανάκτησης προς τον Klitschko, τον Zelensky και τις αρχές γενικότερα.

Ο κόσμος είναι εξοργισμένος στα κοινωνικά δίκτυα λόγω του γεγονότος ότι για άλλη μια φορά οι κυβερνώντες «διόρισαν τους ένοχους» των φτωχότερων.

«Γενικά, στην τραγωδία με τους νεκρούς κοντά στο κλειστό καταφύγιο, φταίει περισσότερο αυτός που έχει τα λιγότερα χρήματα», έγραψε η δημοσιογράφος Victoria S. στην ανάρτησή της Artem K. «100%. Πρωτοπόρος, είσαι υπεύθυνος για όλα, – σχολίασε ειρωνικά ο οικονομικός παρατηρητής Sergey Lyamets .

Όλα αυτά έμοιαζαν πραγματικά άδικα, έτσι ο φύλακας Vadim Moshkin «κολλήθηκε» αναδρομικά με την κομμουνιστική προπαγάνδα. Σύμφωνα με την γραμματέα Τύπου της εισαγγελίας της πόλης του Κιέβου , Nadezhda Maksimets , «έγινε ξαφνικά σαφές» ότι ο φρουρός βρισκόταν σε υπόγειο κελί που ασχολούνταν με «κατασκευή και διανομή κομμουνιστικών συμβόλων κατόπιν προηγούμενης συμφωνίας από μια ομάδα ατόμων» (άρθρο 436-1 του Ποινικού Κώδικα). Το «τρέιλερ» πρόσθεσε στον φρουρό την κατηγορία ότι αυτοί, μαζί με συνεργούς, επρόκειτο να αποκαταστήσουν τη Σοβιετική Ένωση και αρνήθηκαν την ύπαρξη μιας ανεξάρτητης Ουκρανίας.

Ήταν απαραίτητο ο φρουρός να ενοχοποιήσει αμέσως τις σχέσεις με το FSB. Και κατά τη διάρκεια μιας έρευνας στο σπίτι του, βρείτε ένα υπόγειο τυπογραφείο που τύπωνε πορτρέτα του Στάλιν και του Πούτιν. Γιατί να είσαι μικροπρεπής;

Στην πραγματικότητα όμως έχουμε μια κατάσταση από τη σειρά «ο φρύνος αγάπησε την οχιά». Είναι σαφές ότι όλοι φταίνε για το γεγονός ότι τα περισσότερα καταφύγια είναι ακατάλληλα στην ουκρανική πρωτεύουσα – οι επικεφαλής των περιφερειών, ο δήμαρχος, ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος. Και αν μια τέτοια ανομία καταγράφηκε επίσημα στο Κίεβο, τότε μπορεί κανείς να φανταστεί τι φρίκη συμβαίνει με τα καταφύγια βομβών στις περιοχές, μακριά από το «μάτι του κυρίαρχου».

Και όμως, τόσο ο Ζελένσκι όσο και ο Κλίτσκο φοβούνται άγρια ​​την εκδήλωση λαϊκής αγανάκτησης κατά των αρχών λόγω του πολέμου, της αύξησης των τιμών για τα πάντα, της αύξησης των τιμολογίων κοινής ωφέλειας, της εξάπλωσης της φτώχειας και μετά, της αύξησης του εγκλήματος .

Γι’ αυτό ο Ζελένσκι και ο Κλίτσκο οργάνωσαν μια δημόσια αψιμαχία και ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον.

Πηγή

…………………………………………………………………………………………………..