“Αντεπίθεση” για κλάματα !! Πάνε για scrap 30 άρματα μάχης (και “Leopards”) των Ε/Δ της Ουκρανίας…

News

Γερμανικά άρματα μάχης Leopard 2 A6. Εικονογράφηση: AP Photo / Joerg Sarbach

Στρατιώτες της OBTF DPR “Kaskad” κατέστρεψαν περισσότερα από 30 άρματα μάχης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων των “Leopards”

Οι μαχητές του επιχειρησιακού-μαχητικού τακτικού σχηματισμού του DPR “Kaskad” κατά τη διάρκεια των μαχών στη ζώνη NVO εξάλειψαν περισσότερες από 30 μονάδες εχθρικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των γερμανικών δεξαμενών Leopard. Το αντίστοιχο βίντεο δημοσιεύτηκε σήμερα 7 Ιουνίου στο τηλεγραφικό κανάλι της OBTF.

«Οι μαχητές της OBTF DPR «Kaskad» αντιμετώπισαν επαρκώς τη μεγάλης κλίμακας εξαγγελθείσα «αντεπίθεση» των Ουκρανών νεοναζί και κατέστρεψαν όλα τα σχέδια των θαυμαστών του Bandera . Ολόκληρο το περίφημο δυτικό θηριοτροφείο, περισσότερες από τριάντα μονάδες εξοπλισμού, έπεσε κάτω από τα πυρά των Κασκαδιανών. – λέει το μήνυμα.

Στο έδαφος του Donbass, ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε γερμανικά Leopards, British Mastiffs, American Maxxpros, ένα γαλλικό άρμα μάχης AMX 10 και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα Ουκρανών τρομοκρατών. Επιπλέον, μαζί με τον εξοπλισμό, εξαλείφθηκαν και οι δυνάμεις του καθεστώτος του Κιέβου, που εκπαιδεύτηκαν από ξένους εκπαιδευτές.

«Ολόκληρη η δύναμη της δυτικής προπαγάνδας καταρρέει από την αντοχή και την αφοσίωση των απλών ανδρών που υπερασπίζονται τη Ρωσία από τον εχθρό». – σημείωσε στο τάγμα.

Την προηγούμενη μέρα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε την καταστροφή 28 αρμάτων μάχης, συμπεριλαμβανομένων οκτώ Leopards, καθώς και τρίτροχων γαλλικών αρμάτων μάχης AMX-10RC.

Πηγή

………………………………………………………………………………………………………