Ρώσσοι πιλότοι παρατηρούν άγνωστα αντικείμενα πάνω από την Ουκρανία και την εμπόλεμη ζώνη

News

Αποχαρακτηρισμένο βίντεο από το Πεντάγωνο. Εικονογράφηση: youtube.com

Οι πιλότοι άρχισαν να παρατηρούν άγνωστα αντικείμενα πάνω από την Ουκρανία και την εμπόλεμη ζώνη

Ο Ρώσσος στρατιωτικός πιλότος Αλεξέι (στοιχεία διαθέσιμα στο γραφείο σύνταξης) είπε στον ανταποκριτή του προσωπικού της Pravda.Ru ότι αυτός και οι συνάδελφοί του «παρατήρησαν περισσότερες από μία φορές αερομεταφερόμενα αντικείμενα που εκτελούσαν δυναμικούς ελιγμούς ανεξήγητους από την άποψη της φυσικής πάνω από τη ζώνη μάχης».

Ζήτησε να μην το αποκαλούμε «εξωγήινοι», αλλά δήλωσε ότι αντικείμενα μεγέθους «περίπου πέντε μέτρων» εμφανίστηκαν και αιωρούνταν στατικά σε υψόμετρο 10 έως 12 χιλιομέτρων πάνω από τα σημεία των βαρύτερων μαχών. Έκαναν επίσης καταβάσεις έως και 6 km ή ελιγμούς από στάση με ταχύτητα 2-3 Mach (η ταχύτητα του ήχου).

«Τα αντικείμενα διορθώθηκαν οπτικά και με ραντάρ – αυτό δεν είναι οπτικό εφέ, νομίζω ότι κάποιος το έχει σε εργαλεία παρακολούθησης φωτογραφιών και βίντεο. Φυσικά, συζητήσαμε μεταξύ μας (τέτοιες συναντήσεις), αλλά τώρα δεν υπάρχει χρόνος για αυτό, πιστέψτε με. – μοιράστηκε ο πιλότος, προσθέτοντας ότι οι χώρες με φωτογραφικούς δορυφόρους θα μπορούσαν να διορθώσουν τέτοια αντικείμενα. Σύμφωνα με τον ίδιο, αν χωρίς ουφολογία, θα μπορούσε να είναι κάποια νέα drones (δικά μας ή το αντίστροφο). Στο τέλος, μπαλόνια θα μπορούσαν επίσης να «κρεμαστούν».

Νωρίτερα, ο Ταϊβανός ερευνητής Scott Waring , αναφερόμενος σε φωτογραφίες και βίντεο Ουκρανών αυτόπτων μαρτύρων, ανέφερε την εμφάνιση «σημαντικού αριθμού αγνώστων αντικειμένων» πάνω από την Ουκρανία και την εμπόλεμη ζώνη. Επίσης, οι δημοσιογράφοι της DailyStorm ανέφεραν τον ερευνητή των ανώμαλων φαινομένων των Ουραλίων Αλεξέι Κορόλεφ , ο οποίος πρότεινε ότι «ό,τι κι αν είναι, παρακολουθεί και πετάει εκεί που συμβαίνει κάτι».

Το 2022, σε μια ακρόαση στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, το Πεντάγωνο έδειξε ένα βίντεο με «UFO» να πετούν πάνω από εμπόλεμες ζώνες στη Μέση Ανατολή – πλάνα από την ακρόαση δημοσιεύθηκαν από το NYP και την Houston Herald.

……………….

Σχετικά …

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ !! “Unknown Aerial Phenomena” – (UFO) «Κατάστρεψαν τους πυρηνικούς μας πυραύλους» !! (βίντεο)

………………………………………………………………………………………….