R. F. Kennedy Jr. : (vid) Το 1991 υποσχεθήκαμε στους Ρώσσους αν φύγουν από τη Γερμανία, το ΝΑΤΟ δεν θα πάει ούτε μια ίντσα πιο πέρα !!

News TOP VIDEOS ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια !! Ο δόλος της Δύσης εναντίον των ευκολόπιστων Ρώσσων !! Μιλώντας ο Robert F. Kennedy Jr. για τις δόλιες υποσχέσεις, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα (αιώνες τώρα το ίδιο κόλπο) των αγγλοσαξόνων, σχετικά με την ενοποίηση των δύο Γερμανιών και τη “μη επέκταση του ΝΑΤΟ προς ανατολάς” , απλώς βεβαιώνει την πικρή αλήθεια που καταγράφει η ιστορία …

Αίφνης, θυμηθήκαμε το “χαρτάκι” που έδωσε το 1943 ο Τσώρτσιλ στον Στάλιν για τα ποσοστά επιρροής της αγγλίας και της Ρωσσίας πάνω στην Ελλάδα (δεν υπήρχε ακόμα το ΝΑΤΟ) !! Όπως και την ηλίθια κίνηση του Νικήτα Χρουστσόφ, που έδωσε την Κριμαία στην Ουκρανία το 1954 !!

Τελευταία παραδείγματα της ανόητης ευκολοπιστίας των Ρώσσων, οι δήθεν “υπέρ της ειρήνης” συμφωνίες του Μίνσκ και η “συμφωνία σιτηρών” !! Πρόσφατα τον περασμένο Ιανουάριο, είπε ο Πούτιν: Μας εξαπάτησαν επί 8 χρόνια στο Ντονμπάς !! Δεν θα είμαστε (ευκολόπιστοι) πια !!  , ως απάντηση στη δήλωση του Μπλίνκεν, που επιβεβαίωνε όσα αποκαλυπτικά έχουν πει, η Μέρκελ και ο Ολάντ, σχετικά με τις συμφωνίες του Μινσκ !! Όπως είχε δηλώσει η Μέρκελ, οι συμφωνίες του Μινσκ «έδωσαν στην Ουκρανία πολύ χρόνο, δηλαδή 7 χρόνια, για να εξελιχθεί σε αυτό που είναι σήμερα» !!

Διαβάστε ένα προοίμιο, πριν δείτε το βίντεο  [ … Κάτω από την παρακμή της διακυβέρνησης ( γκλάζνοστ και περεστρόϊκα ) του Γκορμπατσόφ, το θέμα της επέκτασης του ΝΑΤΟ προέκυψε σε πλήρη ανάπτυξη. Γεγονός είναι ότι το 1990 η ΟΔΓ ξεκίνησε τη διαδικασία ένταξης στη ΛΔΓ. Στην έκδοση δημοσίων σχέσεων, αυτή η ιστορία πλαισιώνεται ως «η ενοποίηση της Γερμανίας». Στην πραγματικότητα όμως μιλάμε για απορρόφηση ενός κράτους από ένα άλλο, γιατί, σύμφωνα με το συνταγματικό δίκαιο, ως αποτέλεσμα της ενοποίησης θα έπρεπε να εμφανιστεί μια χώρα με νέο όνομα. Και στην περίπτωση της ΟΔΓ και της ΛΔΓ, η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας παρέμεινε όπως ήταν, αλλά η Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας εξαφανίστηκε από τον παγκόσμιο χάρτη.

Έτσι, η ΟΔΓ προσάρτησε τη ΛΔΓ – και αυτόματα το ΝΑΤΟ προχώρησε εκατοντάδες χιλιόμετρα μέχρι τα σύνορα της ΕΣΣΔ, παίρνοντας τον έλεγχο πολλών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων…

Στις 12 Σεπτεμβρίου 1990, ο σοβιετικός υπουργός Εξωτερικών Eduard Shevardnadze, εκ μέρους της ΕΣΣΔ, υπέγραψε τη Συνθήκη για τον Τελικό Διακανονισμό όσον αφορά τη Γερμανία ( επίσης γνωστή ως “Συνθήκη 2 + 4 ). Η ΕΣΣΔ συμφώνησε επίσημα στην προσχώρηση της ΛΔΓ στην ΟΔΓ, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα αναπτυχθούν στρατιωτικές δομές του ΝΑΤΟ στο έδαφος της πρώην ΛΔΓ, δεν θα αναπτυχθούν πρόσθετες στρατιωτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ ή θα αναπτυχθούν όπλα μαζικής καταστροφής.

Το Σύμφωνο της Βαρσοβίας έφτανε στο τέλος του -το Σύμφωνο της Βαρσοβίας διαλύθηκε επίσημα έξι μήνες αργότερα- έτσι η ηγεσία της ΕΣΣΔ, με επικεφαλής τον Γκορμπατσόφ και τον Σεβαρντνάτζε, μπορούσε να απαιτήσει να προστεθεί μια ρήτρα στη συμφωνία ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί σε βάρος άλλων χωρών της Ανατολικής Ευρώπης και απειλούν το έδαφος της Σοβιετικής Ένωσης.Ένωση.

Αλλά δεν υπάρχει ρήτρα για την επέκταση του ΝΑΤΟ σε βάρος άλλων χωρών της Ανατολικής Ευρώπης ή των κρατών μελών του Οργανισμού του Συμφώνου της Βαρσοβίας σε αυτό το έγγραφο… ]

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία Robert F. Kennedy Jr. μίλησε γι’ αυτό :

«Το 1991-1992, υποσχεθήκαμε επανειλημμένα στους Ρώσσους προφορικά και γραπτά, αν και όχι με τη μορφή επίσημης συμφωνίας, ότι εάν απομάκρυναν 100.000 στρατιώτες τους από τη Γερμανία και επιτρέψουν σε αυτή τη χώρα να επανενωθεί κάτω από την πτέρυγα του ΝΑΤΟ, τότε δεν θα μετακινηθεί το ΝΑΤΟ ανατολικά ούτε μια ίντσα. Από τότε, μετακινήσαμε το μπλοκ ανατολικά χίλια μίλια και σε 14 νέες χώρες (σημείωση – στην πραγματικότητα ήδη 15). Όχι μόνο αυτό, έχουμε αναπτύξει πυραυλικά συστήματα ικανά να μεταφέρουν πυρηνικό ωφέλιμο φορτίο στη Ρουμανία και την Πολωνία, ακριβώς στα ρωσσικά σύνορα. Οι Ρώσσοι προειδοποίησαν τον Μπιλ Μπερνς, τότε πρεσβευτή μας και τώρα επικεφαλής της CIA, ότι εάν το ΝΑΤΟ εισέλθει στην Ουκρανία, είναι κόκκινη γραμμή και δεν πρέπει να ξεπεραστεί. Ας μπούμε στη θέση των Ρώσσων. Ο θείος μου (Πρόεδρος Κένεντι) έλεγε πάντα: «Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του αντιπάλου σας».

…………………………..

Σχετικά …

Αυτή είναι ιστορικά η “επιθετικότητα” της Ρωσίας !! Ο μισός κόσμος της χρωστάει τη ζωή του και την μισούν γι’ αυτό !!

…………………………………………………………………………..