Ινδία. Σύγκρουση τριών τραίνων με 100ντάδες νεκρούς και τραυματίες

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στους 288 ανέρχεται (μέχρι στιγμής) ο αριθμός των νεκρών από σύγκρουση τραίνων στην Ινδία. Μια επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με μια εμπορική, ενώ αργότερα μια άλλη επιβατική αμαξοστοιχία έπεσε πάνω πάνω τους !!
Στους 288 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από σύγκρουση τραίνων στην πολιτεία Οντίσα της Ινδίας, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο τον αρχηγό της πυροσβεστικής της πολιτείας Σουντάνσα Σαράνγκι, μεταδίδει το RIA Novosti
.
«Ο αριθμός των νεκρών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ινδία ανήλθε στους 288», ανέφερε η υπηρεσία σε ανακοίνωσή της.
.
Νωρίτερα, η Indian Express έκανε λόγο για 233 νεκρούς και 900 τραυματίες.
.
Τα τραίνα συγκρούστηκαν την Παρασκευή κοντά στην πόλη Μπαλασόρε. Σύμφωνα με επικαιροποιημένα στοιχεία από τις σιδηροδρομικές αρχές, 10-12 βαγόνια επιβατικής αμαξοστοιχίας που ταξίδευε από την Καλκούτα προς το Τσενάι εκτροχιάστηκαν μετά από σύγκρουση με φορτηγό τραίνο και έπεσαν στην αντίθετη γραμμή. Μετά από αρκετή ώρα, ένα άλλο επιβατικό τραίνο έπεσε πάνω τους, με αποτέλεσμα να εκτροχιαστούν άλλα τρία ή τέσσερα βαγόνια με άτομα.
.
Περισσότερα από εκατό μέλη της Εθνικής Δύναμης Αρωγής σε Καταστροφές και ομολόγους τους στην πολιτεία συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης αναζητώντας θύματα. Πολλοί επιβάτες ενδέχεται να είναι εγκλωβισμένοι κάτω από τα αναποδογυρισμένα βαγόνια.
.

…………………………………………………………………………………………………..