«Ένα λουκάνικο τον μήνα… θα σας πεθάνουμε στην πείνα» !! Τόσο κρέας είπαν πως θα τρώμε

Food News ΥΓΕΙΑ
Σάλος στην Γερμανία και ακολούθως στην Ευρώπη…

Οι γερμανικές κλινικές Acura επέκριναν τα σχέδια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να μειώσει την κατανάλωση κρέατος από τους ανθρώπους, καθώς πλέον ξετυλίγεται απροκάλυπτα το διατροφικό σχέδιο της επόμενης μέρα στην Ευρώπη (τρόφιμα εργαστηρίου, άλευρα από έντομα κοκ.), όπως σχολιάζεται.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, ο διευθύνων σύμβουλος της κλινικής, Dirk Schmitz, καταφέρθηκε εναντίον της Γερμανικής Εταιρείας Διατροφής (DGE), της οποίας οι συστάσεις πρόκειται να ενσωματωθούν στην διατροφική στρατηγική που θα αναπτυχθεί από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Τροφίμων και Γεωργίας της Γερμανίας, δίνοντας το παράδειγμα σε όλη την Ευρώπη και φυσικά και στην Ελλάδα, καθώς οι εντολές είναι ίδιες για όλα τα κράτη της ΕΕ !!!

Σύμφωνα με τον Schmitz, η DGE δεν λειτουργεί ανεξάρτητα. Αντίθετα, είναι μια «κοινότητα που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση:

“Στην πραγματικότητα, αυτή η πολιτική ομάδα ασχολείται με τον συνολικό έλεγχο της γερμανικής διατροφής. Εν ολίγοις: είναι ένας καταπατητικός πατερναλιστικός θεσμός.”

ΠΟΣΟ ΚΡΕΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ;;;

Ο εν λόγω οργανισμός ορίζει ως ανώτατο όριο κατανάλωσης κρέατος τα 3,6 κιλα ετησίως. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου δέκα γραμμάρια την ημέρα !!!

«Αυτό δεν ισοδυναμεί καν με μια ολόκληρη φέτα μορταδέλα (15 γραμμάρια)! Ή για να το θέσουμε αλλιώς: θα υπήρχε μόνο ένα λουκάνικο τον μήνα ανά πολίτη», γράφει η BILD !!

Ο Schmitz αξιολογεί αυτή την σύσταση ως εξής: «Για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους αυτή η σύσταση είναι τραγική».

Συγκρίνει δε την σύσταση με την οικονομική έλλειψη που προκλήθηκε από την φτώχεια που είχε φέρει ο αποκλεισμός της Γερμανίας στην διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου !!

«Εμείς στην κλινική ACURA προσφέρουμε ένα ειδικό πρόγραμμα κετογονικής διατροφής ειδικά για υπέρβαρους ασθενείς με σημαντική επιτυχία όσον αφορά την υγεία και την απώλεια βάρους. Λόγω της έλλειψης υδατανθράκων, αυτό βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο κρέας», αναφέρει ο επιστήμονας, ο οποίος βλέπει φονικές επιπτώσεις σε περίπτωση μείωσης του κρέατος !!

«Θα απορρίψουμε τις συστάσεις της DGE, δεν θα τις εφαρμόσουμε ποτέ και θα τις καταπολεμήσουμε στις επιτροπές του συλλόγου μας- ως αντιεπιστημονικές και με πολιτικά κίνητρα», τονίζει.

Άραγε οι επιστήμονες ανά τον κόσμο θα αποδεχθούν την αντικατάσταση του κρέατος με το κρέας εργαστηρίου, όταν προταθεί σαν μοναδική εναλλακτική ;;;

Πηγή

…………………………………………………………………………………………….

Η οργάνωση PeTA στις γυναίκες: «Μην κάνετε σεξ με άνδρες που τρώνε κρέας»!

Η καμπάνια έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στην Γερμανία, μια χώρα που φημίζεται για την κατανάλωση διαφόρων ειδών επεξεργασμένου κρέατος με πρώτα φυσικά τα λουκάνικα. Υπάρχουν επαγγελματίες της βιομηχανίας πώλησης προϊόντων κρέατος στη Γερμανία που υποστηρίζουν ότι η πλειοψηφία των πελατών τους είναι γυναίκες και όχι άντρες δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στο όλο ζήτημα . Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ