Κορόιδα !! Όπλα που προμήθευε η Δύση στην Ουκρανία, βρέθηκαν στο Μεξικό !!

Business News TOP STORIES ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Εικονογράφηση: youtube.com

ΑΛΦΕΙΟΣ : Αναμενόμενο !! Ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστούν !! Ας δούμε λίγα σχετικά … Οι ΗΠΑ “ξύπνησαν” !! Ο Ζελένσκι τους κλέβει τα λεφτά και πουλάει τα όπλα στη μαύρη αγορά !!

ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η Victoria Spartz ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ;

Ουκρανία. Τους λαθρέμπορους όπλων του Ζελένσκι στο εδώλιο θα φέρουν ξένοι μισθοφόροι !!

Τα όπλα που παραδόθηκαν στο Κίεβο επέστρεψαν στη Δύση, καταλήγοντας σε Σκανδιναβούς ληστές

Όπλα που προμήθευε η Δύση στην Ουκρανία εμφανίστηκαν στην κατοχή των Μεξικανών βαρόνων ναρκωτικών

Όπλα που προμηθεύτηκαν στην Ουκρανία βρέθηκαν στο Μεξικό. Αυτό αναφέρθηκε στις 31 Μαΐου από πολλά παγκόσμια μέσα ενημέρωσης.

Αναφέρεται ότι σε ένα από τα βίντεο που εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο, ένας από τους μαχητές του τοπικού Καρτέλ του Κόλπου εθεάθη να κουβαλά στον ώμο του ένα αμερικανικό αντιαρματικό πυραυλικό σύστημα (ATGM) FGM-148 Javelin, το οποίο πρόσφατα είχε μαζικά παραδίδεται στο Κίεβο. Σημειώνεται ότι η τελευταία φορά τέτοιο συγκρότημα εθεάθη στα χέρια Μεξικανών ληστών το 2020, όταν χρησιμοποιήθηκε στην αντιπαράθεση δύο καρτέλ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την έναρξη μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, η Ουάσιγκτον προμήθευσε το Κίεβο με δεκάδες χιλιάδες συγκροτήματα Javelin ως στρατιωτική βοήθεια. Μετά από αυτό, αυτά τα αντιαρματικά συστήματα εμφανίστηκαν αμέσως στη μαύρη αγορά όπλων με τιμή από 20 έως 60 χιλιάδες δολάρια. Σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Seymour Hersh, οι αμερικανικές προμήθειες όπλων στην Ουκρανία άρχισαν να λεηλατούνται στην αρχή του ειδική επιχείρηση, όταν έφτασαν στην Πολωνία, τη Ρουμανία και άλλα κράτη.

Πηγή

………………………………………………………………………………………………