Απαγόρευση της αλλαγής φύλου στη Ρωσσία. Σχέδιο νόμου της Κρατικής Δούμας.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑ
Το κτίριο της Κρατικής Δούμας - RIA Novosti, 1920, 30/05/2023
© RIA Novosti / Maria Devakhina Το κτίριο της Κρατικής Δούμας. Φωτογραφία αρχείου
ΑΛΦΕΙΟΣ : Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η διατήρηση της Ρωσσίας για τους απογόνους – με τις πολιτιστικές και οικογενειακές αξίες, τα παραδοσιακά θεμέλια, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας, Πιοτρ Τολστόι.
.
Η Ρωσσία αμύνεται σθεναρά στην υβριδική αντιανθρώπινη γάγγραινα που απειλεί το ανθρώπινο γένος με εξαφάνιση.
.
Το σοφό φυσικό περιβάλλον διατηρείται και αναπαράγεται στη βάση του αρσενικού και του θηλυκού.
Ως παράδειγμα, είναι διαπιστωμένο ότι οι μέλισσες είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες της γονιμοποίησης των φυτών και οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα για τους κινδύνους που απειλούν με εξαφάνιση των μελισσών, που θα έχει σαν αποτέλεσμα τη μη γονιμοποίηση της φύσης και άρα το τέλος της αναπαραγωγής για χιλιάδες είδη φυτών.
.
Φανταστείτε λοιπόν, να ενσκήψει στις κοινωνίες των μελισσών η διαστροφή της αλλαγής φύλου στους κηφήνες, που γονιμοποιούν τη βασίλισσα !! Σε λίγο διάστημα θα πάψουν να υπάρχουν μέλισσες !!
.
Κι ένα ερώτημα προς τους υβριστές της Σοφής Φύσης: Οι λεγόμενοι LGBT πως γεννήθηκαν ;; Διότι αν δεν συνευρίσκονταν το άρρεν με το θήλυ, ο άνδρας με τη γυναίκα, αν δεν γκάστρωνε ο πατέρας τους τη μάνα τους, δεν θα είχαν γεννηθεί και δεν θα υπήρχαν σήμερα !!
.
Σκεφθείτε την κατάληξη τους, αν για οποιονδήποτε λόγο και αιτία, συγκεντρώνονταν όλοι αυτοί σε ένα μέρος πάνω στον πλανήτη… Θα ήταν ζευγαρωμένοι, αρσενικό με αρσενικό και θηλυκό με θηλυκό, χωρίς δυνατότητα αναπαραγωγής λόγω της εγκεφαλικής και ψυχικής τους διαστροφής. Όσο ζούσαν θα ζούσαν, στο τέλος θα εξαφανίζονταν και το μέρος εκείνο θα έμενε έρημο…
………………..

Η Κρατική Δούμα της Ρωσσίας υπέβαλε σχέδιο για την απαγόρευση της ιατρικής χειρουργικής αλλαγής φύλου

Αντιπρόεδρος Πιοτρ Τολστόι: υποβλήθηκε στην Κρατική Δούμα σχέδιο απαγόρευσης των ιατρικών επεμβάσεων αλλαγής φύλου

ΜΟΣΧΑ, 30 Μαΐου – . Σχέδιο νόμου για την απαγόρευση των ιατρικών επεμβάσεων αλλαγής φύλου έχει υποβληθεί στην Κρατική Δούμα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κάτω Βουλής Πιοτρ Τολστόι στο κανάλι Telegram , αναφέρει το πρακτορείο RIA Novosti .

“Μαζί με τους συναδέλφους μου – βουλευτές από όλες τις παρατάξεις της Κρατικής Δούμας, εισήγαγαν ένα σχέδιο νόμου που θεσπίζει πλήρη απαγόρευση της εφαρμογής ιατρικών παρεμβάσεων με στόχο την αλλαγή φύλου, καθώς και τον αποκλεισμό της κρατικής εγγραφής αλλαγής φύλου χωρίς εγχειρήσεις”, ο βουλευτής έγραψε.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου αυξάνονται, λέει, καθώς η δυτική βιομηχανία τρανς προσπαθεί να εισχωρήσει και στη Ρωσσία .
.
Η πρωτοβουλία, που χρηματοδοτείται από σχεδόν 400 βουλευτές, προτείνει να γίνει εξαίρεση για συγγενείς ανωμαλίες στα παιδιά. Ο Τολστόι διευκρίνισε ότι σε αυτή την περίπτωση, η ιατρική παρέμβαση μπορεί να επιτρέπεται μόνο με απόφαση της ιατρικής επιτροπής του ομοσπονδιακού κρατικού ιδρύματος υγείας και όχι μόνο από μεμονωμένο γιατρό.
.
Ο βουλευτής σημείωσε τη συμβολή στην ανάπτυξη του νομοσχεδίου από τους αντιπροέδρους Irina Yarovaya, Vladislav Davankov και τον πρόεδρο της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin .
Ο Τολστόι χαρακτήρισε στόχο της πρωτοβουλίας τη διατήρηση της Ρωσσίας για τους απογόνους – με τις πολιτιστικές και οικογενειακές αξίες, τα παραδοσιακά θεμέλια.

………………………….

Σχετικά …

Ρωσσία. Έως και 10 εκατομμύρια ₽ πρόστιμο για προπαγάνδα LGBT και παιδεραστία.

Το χταπόδι του παγκόσμιου βαθέος κράτους κατά της Ρωσσίας και της ανθρωπότητας – γνώμη

……………………………………………………………………………