Συμφωνία κυβέρνησης Μητσοτάκη με τον Π.Ο.Υ. λίγες μέρες πριν τις εκλογές !! Γιατί βιάστηκαν;;

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑ

Οι χώρες μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας άρχισαν διαπραγματεύσεις για να καταλήξουν σε μια διεθνή συμφωνία βάσει της οποίας ο κόσμος θα είναι προετοιμασμένος για την πρόληψη μιας νέας πανδημίας και θα αντιδράσει πιο αποτελεσματικά.

Η διαδικασία είναι μόλις στην αρχή, αλλά ο στόχος είναι η επίτευξη μιας συμφωνίας στην προσεχή Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας τον Μάιο του 2024, λέει το δημοσίευμα.

Η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έχει εκφράσει τη βούλησή της να είναι συμβαλλόμενο μέρος της συμφωνίας, αλλά η πιθανότητα ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές το 2024 καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Έτσι, στο πλαίσιο αυτών των διαδικασιών, η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, πρωτοστατώντας υπέγραψε βιαστικά μέσω του Υπουργείου Υγείας, συμφωνία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας !!

…………………

Σχετικά …

Zombie Preparedness !!! «Προετοιμασία 101: Πανδημία Ζόμπι» !!! ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΤΟ SITE ΤΟΥ CDC ΤΟΥ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

ΗΠΑ. Το CDC εκπαιδεύει στρατιωτικούς για την “Zompie Pandemic” (vid)

Ο Mikhail Kovalchuk, μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, για το τσιπάρισμα των ανθρώπων, νανοβιοτεχνολογίες, δημιουργία του «υπηρεσιακού ανθρώπου»-ζόμπι-υπάκουου σκλάβου, κ.λ.π. (+βίντεο)

Έλον Μασκ: Κλινικές δοκιμές μικροτσίπ στον εγκέφαλο ανθρώπων από την Neuralink

Δόθηκε η άδεια να φυτεύσουν στον ανθρώπινο εγκέφαλο την τεχνητή νοημοσύνη.

ΑΦΡΙΚΗ. Burundi orders WHO officials to leave the country. Το Μπουρούντι διατάζει τους υπαλλήλους του Π.Ο.Υ. να εγκαταλείψουν τη χώρα

20.000€ ΑΠΟ ΤΗΝ GSK ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟ Παν/μιο Αθηνών-ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΚΑΙ $10ΕΚ ΣΤΟΝ Π.Ο.Υ.(WHO)

Ο διευθυντής του Π.Ο.Υ. φέρεται να συνδέεται με Κομμουνιστική Τρομοκρατική Οργάνωση.

…………………………………………………………………………………………