Καταπληκτική πρόταση του Μεντβέντεφ στην ΕΕ. Αλλά οι ευρωπαίοι μεν δεν είναι Ταλιμπάν, αλλά “Τακουμπάν”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ

Την διχοτόμηση της Ουκρανίας με κυβέρνηση εξορίας στην ΕΕ προτείνει ο Μεντβέντεφ, μισή στην ΕΕ και μισή στην Ρωσσία καθώς όλα τα άλλα σενάρια της Δύσης τα θεωρεί απαράδεκατα.

……

 

Οι αναγνώστες της Die Welt προέτρεψαν τη Ρωσσία να καταλάβει εξ ολοκλήρου την Ουκρανία

Αλλά, οι αναγνώστες της γερμανικής εφημερίδας Die Welt αντέδρασαν στη δήλωση του αναπληρωτή προέδρου του ρωσσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος απαριθμούσε τις επιλογές για την εξαφάνιση της Ουκρανίας στο κανάλι του στο Telegram.
.
Πολλοί σχολιαστές φοβήθηκαν από την προοπτική μεταφοράς των εδαφών της Ουκρανίας υπό τη δικαιοδοσία ευρωπαϊκών χωρών, ενώ ορισμένοι από αυτούς τόνισαν ότι μια τέτοια διαδικασία θα μπορούσε να σπείρει διχόνοια μεταξύ ευρωπαϊκών χωρών , για παράδειγμα, μεταξύ Γερμανίας και Πολωνίας .
.
«Το γεγονός ότι η Πολωνία θέλει το δυτικό τμήμα γύρω από το Lemberg-Lwow είναι μια ανοιχτή πολιτική στην Πολωνία και είναι πολύ δημοφιλής στον πληθυσμό», θυμάται ο Westfälin.
“Α, όχι, σε παρακαλώ, δεν το χρειαζόμαστε. Πάρε την ολόκληρη!” – Άντερς Α.
.
Και αυτό έρχεται ήδη σε αντίθεση με τη Συμφωνία του Πότσνταμ. Εάν η Πολωνία έπαιρνε το μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Ουκρανίας, θα έπρεπε να επιστρέψει αυτά τα εδάφη στη Γερμανία. Το Lemberg-Lvov, για παράδειγμα, είναι ακριβώς μια τέτοια περίπτωση”, πρόσθεσε ο Marc Mü.
.
«Ναι, τώρα δεν μένει τίποτα άλλο από το να διαιρεθεί η Ουκρανία και να δημιουργηθεί μια ουδέτερη ζώνη για το ΝΑΤΟ …» Dirk D.
………………………..
Περιέργως… κανένα δυτικό ΜΜΕ δεν σχολιάζει τις δηλώσεις των Πολωνών, σχετικά με τις βλέψεις τους για τα εδάφη της Ουκρανίας !! Δείτε σχετικά …