Επίσημο. Γέροι παιδεραστές φορτώνουν κορίτσια και αγόρια στα ι.χ. τους από τα hotspot, στην Ολλανδία !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : … Περιμένετε σχόλιο ;; Αυτή είναι μια επίσημη έκθεση από μια κρατική υπηρεσία της Ολλανδίας !!

Ρωτήστε τους “υψηλά ιστάμενους” ανά την Ευρώπη γι’ αυτό το θέμα … Όταν τα λένε επίσημοι οργανισμοί, εμείς περισσεύουμε …

Παρεμπιπτόντως, ο νέος υπουργός (υπηρεσιακός) στην Ελλάδα, είναι ο εβραϊκής καταγωγής ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ, πρώην επικεφαλής του ελληνικού τμήματος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (εργάστηκε και στα Σκόπια, στην αντίστοιχη θέση και ήρθε εδώ προφανώς για να μας «εκπολιτίσει») … Ως “υψηλά ιστάμενος” … ρωτήστε τον μήπως ξέρει τίποτα … για τα “κέντρα φιλοξενίας” στην Ελλάδα … μήπως συμβαίνουν τα ίδια !!

…………………………………….

Από τον περασμένο Ιανουάριο, 360 ασυνόδευτοι ανήλικοι αιτούντες άσυλο έχουν εξαφανιστεί από καταφύγια προσφύγων στην Ολλανδία. Αυτό αποδεικνύεται από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική Υπηρεσία Ασύλου COA την Παρασκευή.

Περίπου 4.500 ασυνόδευτα παιδιά υπέβαλαν αίτηση ασύλου στην Ολλανδία πέρυσι, σύμφωνα με το COA. Τα περισσότερα από τα παιδιά έχουν εξαφανιστεί από τη μεγαλύτερη εγκατάσταση υποδοχής στην Ολλανδία, το κέντρο εγγραφής στο Ter-Apel.

Η υπηρεσία ανέφερε τις εξαφανίσεις σε ειδικό κέντρο για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και της λαθρεμπορίας. Ο Algemeen Dagblad ανέφερε ότι οι ντόπιοι ανακάλυψαν ότι «τα μαύρα κορίτσια και αγόρια μαζεύονται τακτικά από ηλικιωμένους άντρες στα αυτοκίνητά τους κοντά σε καταφύγια προσφύγων».

Τον περασμένο Απρίλιο, η Ολλανδή Διαμεσολαβήτρια για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Margriet Kalverboer , επέστησε την προσοχή στην ψυχική και σωματική παραμέληση των παιδιών στο κέντρο του Ter Apel, η οποία παραβιάζει τις διεθνείς συμβάσεις για το καθεστώς των προσφύγων. Το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά, η UNICEF έχει επίσης εκφράσει ανησυχίες για την ασφάλεια των παιδιών.

Ο Herman Bolhaar , εθνικός εισηγητής για την εμπορία ανθρώπων και τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών ανέφερε το 2020 ότι το 97% των βιετναμέζων παιδιών που βρίσκονταν σε προστατευμένα καταφύγια στην Ολλανδία έπεσαν στα χέρια διακινητών. Σύμφωνα με την έκθεση, το 75% των ανήλικων αιτούντων άσυλο που αγνοούνται είναι ως επί το πλείστον έφηβοι μαροκινής καταγωγής μεταξύ 15 και 17 ετών.

Πηγή

…………………………………………………………………………………………………………………………

Αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις, λέει ο Αντισθένης.

Το Α’ Έσδρας ή Ιερεύς είναι ένα από τα βιβλία του κανόνα της Παλαιάς Διαθήκης που αποδέχεται μόνο η Ορθόδοξη Εκκλησία, ενώ εξαιρείται από τον κανόνα της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας και των εκκλησιών της Μεταρρύθμισης. Κατατάσσεται στα “Ιστορικά Βιβλία” της Παλαιάς Διαθήκης. Συγκαταλέγεται στα λεγόμενα Δευτεροκανονικά βιβλία