Χριστιανικά μαχαιρώματα Βελόπουλου – Νατσιού !! “Δύο γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα” !!

ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

Μαχαιροχτυπήματα μεταξύ διεκδικούντων το “χρίσμα” του Γιαχβέ ( της Εκκλησίας Α.Ε. ) !! Να ήταν στο Ισραήλ θα το κατανοούσαμε … , αλλά στην Ιερή μας Πατρίδα ;; Εδώ είναι Ελλάς , δεν είναι Ισραήλ !!

Ο Βελόπουλος χαρακτήρισε το κόμμα ΝΙΚΗ ως «υποκομματίδιο» νεοδημοκρατικής κατασκευής και ο νεοεμφανισθείς ως κομήτης Νατσιός  αντεπιτέθηκε με δισέλιδη απάντηση με την οποία η ΝΙΚΗ τον καλεί: 

α) να δημοσιεύσει στοιχεία «τα οποία είμαστε βέβαιοι ότι συναγωνίζονται σε γνησιότητα τα “χειρόγραφα του Ιησού” που εμπορευόταν» .

β) προβληματίζονται τι να του ευχηθούν «Ο Ιησούς ή ο Δίας μαζί σου» ( σ.σ. Νατσιέ δεν δικαιούσαι να πιάνεις στο στόμα σου τον Έλληνα Θεό Δία !! ασχολήσου με τις ενδοχριστιανικές σας κόντρες και μόνο )

γ) τον καταγγέλλουν ότι είναι «ένας άνθρωπος που διεκήρυττε δημοσίως ότι ο Ιησούς είναι νόθο παιδί Έλληνα στρατιώτη» και άρα «δεν μπορεί να αυτοτιτλοφορείται “ορθόδοξος”». ( σ.σ. Περί τούτου θα συμφωνήσουμε με την παρατήρηση, διότι έχουμε αποδείξει ότι δεν είχε ουδεμία σχέση με τους Έλληνες )

……………………………………………………………………………………………….