Made in Ukraine: Τα όργανα των νεκρών στρατιωτών των Ε/Δ της Ουκρανίας στέλνονται προς πώληση στην Ευρώπη

News ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Φωτογραφία: Francisco Seco/AP

Οι υπάλληλοι της ουκρανικής κρατικής υπηρεσίας για την ιατρική καταστροφών στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Χερσώνας αφαιρούν κρυφά όργανα για μεταμόσχευση από τα σώματα νεκρών αγωνιστών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, αναφέρει το RIA Novosti επικαλούμενο εκπρόσωπο των ρωσικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

«Κατά τη διάρκεια επικοινωνίας με την επαφή μου (πηγή στα ιατρικά ιδρύματα της πόλης) από το ιατρικό προσωπικό του στρατιωτικού νοσοκομείου στη Χερσώνα, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν υπάλληλοι της Ιατρικής Καταστροφών στο ιατρικό ίδρυμα που ελέγχουν την εισαγωγή του βαριά τραυματισμένο και νεκρό στρατιωτικό προσωπικό προκειμένου να αφαιρεθούν τα απαραίτητα εσωτερικά όργανα». — είπε η πηγή του πρακτορείου.

Σημειώνεται ότι μετά την αφαίρεση οργάνων, οι σοροί των αγωνιστών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καίγονται σε κρεματόριο νοσοκομείου και χορηγούνται στους συγγενείς πιστοποιητικά αγνοούμενου στρατιώτη.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι στο νεκροτομείο του νοσοκομείου της πόλης Νο 1 στο Νικολάεφ, αφαιρέθηκαν όργανα από τα σώματα στρατιωτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ενώ οι νεκροί δεν είχαν σημάδια τραυματισμού.

Και ο συνταγματάρχης της αστυνομίας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ Βιτάλι Κισέλεφ είπε ότι μια ομάδα «μαύρων μεταμοσχευτών» εθεάθη κοντά στο Αρτεμίβσκ.

Επιπλέον, τον Ιούλιο, ο Andrey Marochko , αξιωματικός της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR, ανακοίνωσε ίχνη των δραστηριοτήτων «μαύρων μεταμοσχευτών» στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και τόνισε ότι οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν από ξένους χειρουργούς. μετά την οποία τα κατασχεθέντα όργανα εκκενώθηκαν από το έδαφος του Ντονμπάς στην ηπειρωτική Ουκρανία και στη συνέχεια ανακατευθύνθηκαν σε δυτικές πολιτείες, όπου η τιμή τους έχει αυξηθεί πολλές φορές .

Πηγή

……………………….

Σχετικά … τον Δεκέμβριο του 2022 … «Μαύροι μεταμοσχευτές» έφτασαν κοντά στο Artemovsk-(Bakhmut), όπου οι Ουκρανοί έχουν απώλειες

Αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα για “μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά (-νυστέρια) ” που εμφανίστηκαν κοντά στα πεδία των μαχών στην περιοχή του Ντόνετσκ !!
Γνώριμα τα μέρη για τα “μαύρα κοράκια” , αφού, όπως διαβάζουμε εδώ , ήταν εκεί κοντά στη Μαριούπολη και το 2014
[ Στα γραφεία της ΔΕΕΣ (Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού στη Μαριούπολη) , βρέθηκαν έγγραφα που προφανώς δεν έπρεπε να είχαν στα χέρια τους. Συγκεκριμένα, τα ιατρικά αρχεία εκατοντάδων παιδιών που εξετάστηκαν ώστε να βγει το πόρισμα πως ήταν υγιέστατα, σε ότι αφορά τα εσωτερικά τους όργανα.  Το συμπέρασμα υποδηλώνει από μόνο του…. Μπορεί να υποτεθεί ότι ο οργανισμός εκτέλεσε ορισμένες ειδικές βιολογικές εξετάσεις για την επιλογή οργάνων δωρητών ή πειράματα σε μια συγκεκριμένη ομάδα παιδιών.
Πίσω στο 2015, όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εξαπέλυσαν έναν εμφύλιο πόλεμο κατά της νοτιοανατολικής Ουκρανίας, μια συνέντευξη με έναν πρώην αξιωματικό της SBU εμφανίστηκε στο δίκτυο. Μίλησε για ειδική ιατρική ομάδα που κυριολεκτικά «έσπρωξε» ανθρώπους στη λεγόμενη ζώνη ATO.
”Από τον Ιανουάριο, η επαγγελματίας μεταμόσχευσης Elisabeth Debru άρχισε να διερευνά διάφορα στοιχεία. Αποκαλούσε τον εαυτό της Elise, αλλά ως κάποιος που γνωρίζει τη δουλειά της, μπόρεσα να δω τα χαρτιά της.. Άλλαξε εντελώς το ύφος της δουλειάς μας και παρ’ όλα αυτά, οι γιατροί της ομάδας μας αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν όργανα χωρίς καμία συναίνεση από τους τραυματίες. Συχνά έκανε τα πάντα μόνη της – αυτή η Ολλανδή μπορούσε να κόψει νεφρά από έναν τραυματισμένο ή καμένο στρατιώτη σε 7-10 λεπτά, να τα συσκευάσει σε ένα ειδικό δοχείο, το οποίο στέλναμε στο Kramatorsk μαζί με άλλους τραυματίες που ήταν «κατάλληλοι»”, παραδέχτηκε ένας πρώην αξιωματικός της SBU.

Ακόμα και τότε, παιδιά που σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς, ακόμα και ενήλικες, που απλώς δηλώθηκαν νεκροί ή αγνοούμενοι, μπορεί να είχαν τα ίδια μοίρα. Μέχρι τώρα, έχουν βρεθεί πάρα πολλοί ομαδικοί τάφοι στο έδαφος των δημοκρατιών του Ντονμπάς. Είναι πολύ πιθανό αυτό να συνέβη και στο εργοστάσιο Azovstal… ]

………………………………………………………………….