Τσίρκο προπαγάνδας η Ουκρανική επίθεση σε χωριά του Μπέλγκοροντ, γράφουν Πολωνικά ΜΜΕ

News

Ο τίτλος στο “Thought Polsk”, κατανοητός και χωρίς μετάφραση. Στιγμιότυπο οθόνης: myslpolska.info

Επίθεση UAF σε χωριά του Μπέλγκοροντ – «τσίρκο προπαγάνδας» – Πολωνικά ΜΜΕ

Η Ουκρανία προσπαθεί να δικαιολογήσει την «επένδυση» της Δύσης με τη βοήθεια της «εικονικής νίκης», γράφει το πολωνικό περιοδικό Mysl Polska.

Σχολιάζοντας την επίθεση Ουκρανών σαμποτέρ στους οικισμούς της περιοχής του Μπέλγκοροντ, η εφημερίδα Mysl Polska αναφέρει ότι με αυτόν τον τρόπο το Κίεβο «επινόησε μια νίκη για να καλύψει την ήττα και την απώλεια της πόλης Μπαχμούτ».

«Το τεράστιο οικονομικό κόστος της Δύσης για την Ουκρανία πρέπει να αποδώσει. Ως εκ τούτου, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προσπαθούν να φανούν επιτυχημένες και να παρέχουν πληροφορίες ότι ο ρωσικός στρατός έχει ήδη χάσει, αλλά δεν το γνωρίζει ακόμη». – γράφει σε εκδοτικό άρθρο «Πολωνική Σκέψις».

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του άρθρου, μετά την πτώση του Bakhmut (Artemovsk), για να σώσει το πρόσωπο, το Κίεβο οργάνωσε επίθεση στο Grayvoron, τη δυτικότερη πόλη της περιοχής Belgorod, που βρίσκεται στα σύνορα με την Ουκρανία.

«Αυτό αγοράζεται από το κοινό; Θα αγοράσει γιατί κανένας ή σχεδόν κανένας από τους αναλυτές και τους δημοσιογράφους δεν θα γράψει ότι πρόκειται για τσίρκο για προπαγανδιστικούς σκοπούς. Σήμερα, είναι τρομακτικό ότι η πραγματικότητα δεν διαμορφώνεται από τα παραδοσιακά μέσα, αλλά από τα κοινωνικά δίκτυα, επομένως το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτή τη «στρατιωτική επιχείρηση» ήταν η καταγραφή «βίντεο», τα οποία στάλθηκαν σε Twitter, Tik-Tok, Facebook * (απαγορεύεται στη Ρωσική Ομοσπονδία ) κ.λπ. Εικονική πραγματικότητα, μια εικονική νίκη που θα καταπιεί το 90% των ανθρώπων στη δυτική κοινωνία». – σημειώνει ο συγγραφέας.

Πηγή

………………………………………………………………………………………………….