Οι Ουκρανοί μεθυσμένοι από το “φεγγαρόφωτο” σκότωσαν Ρώσσους αγρότες που φύτευαν πατάτες !!

News

ΑΛΦΕΙΟΣ : Πίνοντας φεγγαρόφωτο οι Ουκραναζί, αλληθωρίζει το μάτι τους, πατάνε τα κουμπιά του Grad MLRS και … “όποιον πάρει ο χάρος στο γάμο του Καραγκιόζη” !! Αλλά εδώ δεν ήταν ούτε γάμος !! Πατάτες φύτευαν οι άνθρωποι … δεν ήταν στρατιώτες με χειροβομβίδες ή νάρκες !! Άοπλοι πολίτες ήταν … , αλλά οι Ουκραναζί αρέσκονται να σκοτώνουν όσους περισσότερους Ρώσσους μπορούν. Άλλωστε το δηλώνουν επίσημα και οι ναζί του Ζελένσκι.

……………….

Στην περιοχή Belgorod, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας σκότωσαν δύο πολίτες που φύτευαν πατάτες – Gladkov

Στρατεύματα του καθεστώτος του Κιέβου βομβάρδισαν το χωριό Nizhnee Berezovo στην περιοχή Shebekinsky της περιοχής Belgorod. Ως αποτέλεσμα, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένα άλλο τραυματίστηκε.

Αυτό ανακοίνωσε την προηγούμενη μέρα στο κανάλι του στο Telegram ο κυβερνήτης της περιοχής Vyacheslav Gladkov. Σύμφωνα με τον ίδιο, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο βομβαρδισμός χτύπησε ανθρώπους στον κήπο τους.

Αργότερα, ο επικεφαλής της περιοχής διευκρίνισε ότι σκοτώθηκαν μια γυναίκα και ένας άνδρας που ήρθαν να βοηθήσουν στη φύτευση πατάτας στους συγγενείς τους. Και το θύμα είναι ο σύζυγος της νεκρής γυναίκας, είναι σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, ο άνδρας φέρει εγκαύματα στο 80% του σώματός του και πολλαπλά τραύματα από σκάγια.

Σημειώνεται ότι ο βομβαρδισμός έγινε από το Grad MLRS και πύραυλοι πέταξαν στον κήπο ακριβώς τη στιγμή που άνθρωποι εργάζονταν εκεί. Δεν καταγράφηκαν άλλες επιτυχίες σε αυτό το χωριό.

Ο κυβερνήτης είπε επίσης ότι μία ώρα πριν από αυτό είχε βομβαρδιστεί το χωριό Μαλομιχαήλοβκα, όπου, ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί. Δύο ιδιωτικά νοικοκυριά υπέστησαν ζημιές – κόπηκαν προσόψεις, στέγες και φράχτες. Μέρος των οβίδων έπεσε στη ζώνη του δάσους, υπάρχουν θύλακες πυρκαγιάς, την εκκαθάριση των οποίων ανέλαβε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

Αργότερα , ο οικισμός Novaya Tavolzhanka χτυπήθηκε από ουκρανικό βομβαρδισμό , όπου επίσης δεν τραυματίστηκε κανείς.

«Δεν υπάρχουν θύματα. Μετά από μια παράκαμψη από πόρτα σε πόρτα, εντοπίστηκε ζημιά σε ένα αυτοκίνητο και υπολείμματα οβίδων βρέθηκαν σε αυλές ιδιωτικών νοικοκυριών », σημείωσε ο Gladkov.

Νωρίτερα , η EADaily ανέφερε ότι ένας κάτοικος του Shebekino στην περιοχή Belgorod δέχθηκε τραύμα από θραύσματα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

……………………………………………………………………………………………