Κορόιδα Ευρωπαίοι και Αμερικανοί !! Ο πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ουκρανίας, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με $3 εκ που έλαβε ως δωροδοκίες !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΧΡΗΜΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Κορόιδα Ευρωπαίοι και Αμερικανοί !! Ο Οργανισμός κατά της διαφθοράς και η ειδική εισαγγελία στην Ουκρανία ανακοίνωσαν πως ο πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας, ο Βσέβολοντ Κνιάζεφ, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με 3 εκατομμύρια δολάρια που έλαβε ως δωροδοκίες, ανέφερε η εφημερίδα Ουκραΐνσκα Πράβντα !!

Αφήνετε τους διαχειριστές σας, τύπου Ούρσουλας, Μπορέλ, Σολτς και λοιπών υβριδίων να ληστεύουν τα χρήματα σας και να τα στέλνουν στα ανθυποϋβρίδια της νεοναζιστικής ληστοσυμμορίας του Ζελένσκι να τα γλεντάνε !!

…………

Ο Ουκρανός ολιγάρχης Αχμέτοφ κατηγόρησε τον Ζελένσκι για παράνομο σφετερισμό της εξουσίας

Διακοπές στο Παρίσι η κ. Ζελένσκι ! Ψώνια 40.000 ευρώ σε ένα απόγευμα ! Στείλτε βοήθεια πέφτει πείνα !!

ΟΙ ΗΠΑ έδωσαν στον Ζελένσκι 50 δις δολάρια και πήγαν όλα σε ακίνητα στην Ελβετία !

Politico: Εάν η Ουκρανία χάσει, η Ε.Ε. θα χρεοκοπήσει !! Δανείζεται για να την δανείζει !

Ουκρανία. “Βάση του κράτους” η πράξη του 1941, συνεργασίας των AshkeNAZI Χαζάρων με τον Χίτλερ, λένε οι ένοπλες δυνάμεις της !!!

ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο)

ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η Victoria Spartz ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ;

ΕΠΙΣΗΜΟ !!! Έκθεση Europol : Λαθρεμπόριο όπλων από την Ουκρανία !! (ΕΔΩ ΟΙ “ΚΑΛΟΙ” ΝΕΟΝΑΖΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ !! )

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Aidar ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΣΕΡΚΑΣΙ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟΥ !!

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕ ΤΙΣ Offshore ΣΤΑ Pandora-Papers !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: “Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ουκρανία;” , “Η υποστήριξη του Zelensky υποστηρίζει τους Ναζί;” (βίντεο)

……………………………………………………………………………………………