Κολομβία. 3 παιδιά κι 1 μωρό επέζησαν επί 16 ημέρες στη ζούγκλα και βρέθηκαν μετά τη συντριβή του Cessna !!

News TOP STORIES
Ένα αεροπλάνο που συνετρίβη, με τη μύτη κάτω περικυκλωμένο από πυκνό τροπικό δάσος
Κολομβιανές Ένοπλες Δυνάμεις / Στρατιώτες βρήκαν το σημείο της συντριβής νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, μαζί με στοιχεία για επιζώντες

ΑΛΦΕΙΟΣ : Επέζησαν από τη συντριβή, είδαν τη μητέρα τους νεκρή, αλλά το ένστικτο της διατήρησης της ζωής τους έδωσε τη δύναμη να υπερνικήσουν κάθε φόβο και κάθε εμπόδιο !! Διαβίωσαν επί 16 ημέρες σε συνθήκες ακραίων καταστάσεων μέσα στη ζούγκλα !! Βρέθηκαν και διασώθηκαν !! Η περιπέτεια των τεσσάρων παιδιών, ηλικίας 13, 9 και 4 ετών και ενός μωρού 11 μηνών, θυμίζει τις παραμυθένιες ιστορίες του “Ταρζάν” και του “Μόγλη” !! Άνετα μπορεί και πρέπει να καταγραφεί σε βιβλίο η περιπέτεια τους, ως πραγματική ιστορία !!

…………

Οι ένοπλες δυνάμεις της Κολομβίας βρήκαν τέσσερα παιδιά ζωντανά στη ζούγκλα του τμήματος Caqueta που ήταν επιβάτες ενός συνετρίβη Cessna 206 και πέρασαν 16 ημέρες στο δάσος, δήλωσε ο πρόεδρος Γκουστάβο Πέτρο.

“Μετά από εντατική έρευνα που διεξήγαγαν οι ένοπλες δυνάμεις μας, βρήκαμε ζωντανά τέσσερα παιδιά που αγνοούνταν ως αποτέλεσμα αεροπορικού δυστυχήματος στη Γκουαβιάρα. Χαρά για τη χώρα”, έγραψε ο Πέτρο στον λογαριασμό του στο Twitter.

Τα παιδιά διασώθηκαν από μέλη του στρατού, πυροσβέστες και αξιωματούχους της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας στην πυκνή ζούγκλα της επαρχίας Caqueta της Κολομβίας.

Το αεροπλάνο – ένα Cessna 206 – μετέφερε επτά άτομα σε δρομολόγιο μεταξύ Araracuara, στην επαρχία Amazonas, και San Jose del Guaviare, μια πόλη στην επαρχία Guaviare, όταν εξέδωσε συναγερμό λόγω βλάβης του κινητήρα τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Μαΐου.

…………………………………………………………………………………………..