Η Ρωσσία με έναν Kinzhal κατέστρεψε ένα αμερικανικό σύστημα Patriot αξίας $1,1 δις !!

News ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Μαχητικό αναχαιτιστή MiG-31K με υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal - RIA Novosti, 1920, 17/05/2023
Ρωσσικό μαχητικό-αναχαιτιστικό MiG-31K με υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal «Dagger».

Όχι μόνο το Kinzhal “Dagger” είναι υπερηχητικό, αλλά το ίδιο το MiG-31K είναι το ταχύτερο μαχητικό-αναχαιτιστικό στον κόσμο, με μέγιστη ταχύτητα 3000 χλμ/ώρα, γράφει ένας σχολιαστής.

Ένα μαχητικό αεροσκάφος MiG-31K κατέστρεψε ένα αμερικανικό σύστημα αεράμυνας Patriot στο Κίεβο χρησιμοποιώντας έναν υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal, δήλωσε ενημερωμένη πηγή στο RIA Novosti.

Η Ρωσσία, με έναν Kinzhal “Dagger” κατέστρεψε ένα αμερικανικό οπλικό σύστημα Patriot , αξίας $1,1 δις !!

Οι ΗΠΑ, προσπαθώντας να χρυσώσουν το χάπι, λένε, ότι μπορούν να βοηθήσουν στην επισκευή του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος Patriot που καταστράφηκε στην Ουκρανία, δήλωσε την Τρίτη 16 Μαΐου ο Τζον Κίρμπι, συντονιστής στρατηγικών επικοινωνιών στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει η ΕΑdaily , κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης του Λευκού Οίκου, ο Κίρμπι σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν τη ζημιά σε αμερικανική εγκατάσταση στην Ουκρανία. Ο πολιτικός τόνισε επίσης ότι η αμερικανική βοήθεια για την επισκευή του συγκροτήματος Patriot θα εξαρτηθεί από την έκταση της ζημιάς.

https://twitter.com/Spriter99880/status/1658602156482592768
Σύντομα πλάνα από την καταστροφή του αμερικανικού συστήματος αεράμυνας “Patriot” από τον “Kindzal”.. Κατά πάσα πιθανότητα, το γιαούρτι έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από το “Patriot” (δείτε βίντεο)
……
“Εδώ είναι ένας που ανατινάχθηκε στο Κίεβο. Η Ρωσσία δεν προετοιμάζει καμία άμυνα έναντι των SU34 & SU57. Εν τω μεταξύ, τα φορολογικά μας δολάρια γίνονται καπνός” , λέει και κλαίει ο παρακάτω …

…………………………………………………………………………………………………….