Ζελένσκι: “Αυτοί είναι οι Ρώσσοι” … κι ο Καρλομάγνος έπεσε καταγής !!

Style TOP VIDEOS ΕΥΡΩΠΗ

Μόλις είπε ο Ζελένσκι … “Αυτοί είναι οι Ρώσσοι” … ο Καρλομάγνος έπεσε καταγής , δηλαδή το βραβείο του !! Κακό σημάδι … !! Δείτε κι ακούστε το … “ντουπ” στο 1.20.44 λεπτό του βίντεο.

Αμ εκείνοι οι θλιβεροί Ευρωπαίοι !! Χειροκρότησαν τον χαχόλο επειδή διέκοψε την ομιλία του και έσκυψε και σήκωσε τον Καρλομάγνο ή επειδή συνέπεσε να λέει για τους Ρώσσους και το εξέλαβαν ότι … “ρωσσικός δάκτυλος” έριξε τον Καρλομάγνο ;;

Πάντως, πίσω από την πλάτη του το γέλιο πάει σύννεφο !!

Οι Ουκρανοί λένε, ότι ήθελαν να ενταχθούν στην Ε.Ε. από το 988 μ.χ.χ. !!! Το τερμάτισαν !!!

………………….

Σύμφωνα με όσα ιστορικά γράφονται, αρχαίος λαός με το όνομα “Ουκρανοί” δεν καταγράφεται πουθενά !! Οι Ουκρανοί ήταν παλιότερα γνωστοί με ονόματα όπως Ρουθήνοι, Μικρορώσοι και Κοζάκοι.

ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ … ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΙ (ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ “ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ” ΩΣ ΠΡΟΓΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΟΙ) , ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΚΑΥΧΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ !!!

Ιστορικά, οι Ουκρανοί χρησιμοποιούσαν τον όρο khokhol (χαχόλοι) μεταξύ τους ως μια μορφή εθνοτικού αυτοπροσδιορισμού, προκειμένου να διαχωριστούν εμφανώς από τους Ρώσους. !!!

Δείτε την επεξήγηση της λέξης … χαχόλος αρσενικό , ρωσική хохол (xaxól)

  1. άνθρωπος που είναι μεγαλόσωμος, άχαρος → ατσούμπαλος
  2. ο άξεστος, ο αγροίκος· ο άνθρωπος που δεν έχει τρόπους, ο χωριάτης (μεταφορικά)

Και τα λέγαμε προφητικά … Ο Ρώσσος πρίγκιπας και ΟΧΙ “Ουκρανός” … Ο Ρώσσος πρίγκιπας, λοιπόν, … Ο Ρώσσος πρίγκιπας … Ο Βλαδίμηρος Α΄ ο Μέγας/ γιατί και με ποιό σκοπό η γη των Ρως έγινε χριστιανική.

………………………………………………………………………………